Χαλκίδα: Η οικογενειακή τραγωδία εξόργισε τον Γιώργο Παπαδάκη (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Η οικογενειακή τραγωδία εξόργισε τον Γιώργο Παπαδάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Η οικογενειακή τραγωδία εξόργισε τον Γιώργο Παπαδάκη (ΒΙΝΤΕΟ)
Με αφορμή, την ανθρωπιστική κρίση που υπάρχει στη χώρα μας, ο Γιώργος Παπαδάκης παρουσίασε εξοργισμένος, το θέμα με την διπλή αυτοκτονία μάνας και γιου που σημειώθηκε πριν λίγες μέρες στο κέντρο της Χαλκίδας...

Στην εκπομπή Πρωινό ΑΝΤ1 έπαιξαν και πλάνα του eviazoom.gr από το σημείο της τραγωδίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πρόκειται για την διπλή αυτοκτονία μάνας και γιου στην Χαλκίδα που σημειώθηκε στις 9 το πρωί της Τετάρτης (25-02-2015) στην οδό Σαμαρτζή 29, στο κέντρο της Χαλκίδας.

Η 63χρονη μητέρα και ο 27χρονος γιος της πήδηξαν από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου που διέμεναν, στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο. Η 63χρονη μητέρα και ο 27χρονος γιος της πήδηξαν από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου που διέμεναν, στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο.

Τα νέα στοιχεία επιβεβαίωσαν ότι οι λόγοι της αυτοκτονίας είναι οικονομικοί. Συγκεκριμένα ο γολθοθάς της 63χρονης ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2011 όταν η επιτροπή του ΙΚΑ εξέτασε την περίπτωσή της και έκοψε την αναπηρική σύνταξη που έπαιρνε για λόγους υγείας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 
Χαλκίδα: Η διπλή αυτοκτονία συγκλόνισε όλη την Ελλάδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Αυτοκτόνησαν επειδή τους έκοψαν την αναπηρική σύνταξη του ΙΚΑ - Σοκάρει το σημείωμα που άφησε η 63χρονη μητέρα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ανείπωτη Τραγωδία στην Χαλκίδα: Μάνα και γιος βούτηξαν στο κενό από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας - Αυτόπτης μάρτυρας μιλάει στο eviazoom.gr! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA