Σοκ στη Χαλκίδα: «Έσβησε» από ανακοπή o Σταμάτης Σαρηγιάννης την ώρα που εργαζόταν στην Λυρική Σκηνή! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σοκ στη Χαλκίδα: «Έσβησε» από ανακοπή o Σταμάτης Σαρηγιάννης την ώρα που εργαζόταν στην Λυρική Σκηνή! (ΦΩΤΟ)

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΗΣ
Συγκλονίζει ο αιφνίδιος θάνατος του 47χρονου Χαλκιδέου Σταμάτη Σαρηγιάννη, ο οποίος την Τρίτη (24-03-2015) έπαθε ανακοπή καρδιάς κατά την διάρκεια των προβών της όπερας "Πονηρή Αλεπουδίτσα" στο θέατρο Ολύμπια.

Ήταν περίπου στις 12 το μεσημέρι, όταν ο 47χρονος τεχνικός της Λυρικής Σκηνής ένιωσε ξαφνικά δυσφορία και έχασε τις αισθήσεις του, ενώ στην συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Ο Σταμάτης Σαρηγιάννης εργαζόταν πάνω από 20 χρόνια ως τεχνικός στη Λυρική Σκηνή και καταγόταν από την Χαλκίδα.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΗΣ
Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι μέσα σε κλίμα οδύνης και σπαραγμού στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου, στην Χαλκίδα.  Συγκλονισμένος ο αδερφός του θανόντος, Σωτήρης Σαρηγιάννης τόνισε στο eviazoom.gr πως δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που έγινε από τη μια στιγμή στην άλλη.

Το Σωματείο Τεχνικών και Λοιπού Προσωπικού της ΕΛΣ δηλώνει τη συντριβή του για το θάνατο του Σταμάτη Σαρηγιάννη πάνω στη σκηνή και ως ένδειξη μνήμης ανέστειλε κάθε καλλιτεχνική δραστηριότητα την ημέρα του θανάτου του.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA