Ο ΠΑΟ Κανήθου καταγγέλλει τον διαιτητή του αγώνα με το Αφράτι | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Ο ΠΑΟ Κανήθου καταγγέλλει τον διαιτητή του αγώνα με το Αφράτι

Ο ΠΑΟ Κανήθου καταγγέλλει τον διαιτητή του αγώνα με το Αφράτι
Το Δ.Σ. του Π.Α.Ο Κανήθου βρίσκεται για πρώτη φορά( μετά την επανένταξη της ομάδας στα πρωταθλήματα Ε.Π.Σ.Ε. των υποδομών και της αντρικής ομάδας) στην δυσάρεστη θέση να καταγγέλλει τον διαιτητή του αγώνα Αφρατίου- Π.Α.Ο. Κανήθου, για λήψη άδικης απόφασης για την ομάδα του Π.Α.0 Κανήθου, απόφασης που στερείται πλήρως αντικειμενικότητας και ορθών κριτήριων αξιολόγησης.


Στο 55' του αγώνα και χωρίς να του διαμαρτυρηθεί καν ο προπονητής μας, Βλάσης Ταυλαρίδης, δεν έδωσε πέναλτι εμφανέστατο στον ποδοσφαιριστή μας Ισαλάρι. (Οι φίλαθλοι φώναζαν ακόμα και οι φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας γελούσαν) .

Σε ένα φάουλ στην σέντρα του γηπέδου , "ανύπαρκτο" υπέρ της ομάδας μας είπε ο προπονητής της ομάδας μας Βλάσης Ταβλαρίδης, μιλώντας προς τον πάγκο μας, "αυτός σήμερα θα μας τρελάνει" και προς έκπληξη όλων μας, έτρεξε προς τον πάγκο και απέβαλε τον προπονητή μας.

Στο 70 "του αγώνα ο αμυντικός του Αφρατίου, απέκρουσε την μπάλα με το χέρι κόβοντας την προφανή θέση για γκολ στο σημείο του πέναλτι, για την ομάδα μας και δεν έδωσε ούτε πέναλτι ούτε κόκκινη κάρτα.

Στο 94', ο ποδοσφαιριστής μας Νικολάου , σαφώς εκνευρισμένος (θα τιμωρηθεί από την ομάδα μας για αυτήν την επιλογή του) από την αδικία τράβηξε από πίσω τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή και του έβαλε τρικλοποδιά εσκεμμένα δεν δόθηκε το εμφανέστατο πέναλντι και δεν δόθηκε η κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή μας .

Και τέλος στο 90’σε μια συνηθισμένη αψιμαχία ποδοσφαιριστών απέβαλε έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Το Δ.Σ. της ομάδας μας αποφάσισε, σε επόμενο παιχνίδι που θα οριστεί διαιτητής ο Στρουμπουλής, σε άλλα τα τμήματα ανδρών και υποδομής δεν θα κατέβει η ομάδα μας στον αγώνα.

Ο Π.Α.Ο.Κανήθου τα τελευταία τρία χρόνια, σε όλες της ήττες της ομάδας μας πάντα δίνει συγχαρητήρια στους διαιτητές. Αυτός ο συγκεκριμένος διαιτητής είναι ε π ι κ ί ν δ υ ν ο ς για την διαιτησία (εκτός αν το κάνει εσκεμμένα μόνο στον Π.Α.Ο.Κ.)

Στον προηγούμενο αγώνα που μας είχε διαιτητεύσει, στον αγώνα με την παραλία Αυλίδος, απέβαλε πάλι τον προπονητή της ομάδας μας , γιατί του είπε σε ένα απλό πλάγιο άουτ ρεφ , δεν είναι δυνατόν να μην το είδες"

Ο Πρόεδρος Σακάρογλου Κωνσταντίνος
Ο Γ. Γραμματέας Παναγιώτης Δεμερτζής

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA