Χαλκίδα: Συνελήφθη ο 32χρονος που εξαπατούσε ηλικιωμένες! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Συνελήφθη ο 32χρονος που εξαπατούσε ηλικιωμένες!

Χαλκίδα: Συνελήφθη ο 32χρονος που εξαπατούσε ηλικιωμένες!
Συνελήφθη 32χρονος Χαλκιδέος, ο οποίος και στις δύο περιπτώσεις, από κοινού με έτερο συνεργό του, απέσπασαν χρηματικά ποσά από τα θύματά τους, με το πρόσχημα ότι είναι γνωστοί συγγενικών τους προσώπων - Γίνεται μνεία ότι ο 32χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Συνελήφθη την Δευτέρα (23-03-2015) το μεσημέρι στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, 32χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα και στις δύο περιπτώσεις, ο 32χρονος συλληφθείς, από κοινού με έτερο συνεργό του, με την εν γνώσει παράσταση ψευδών γεγονότων ως αληθινών και με το πρόσχημα ότι είναι γνωστοί συγγενικών προσώπων των ηλικιωμένων, απέσπασαν από τα θύματά τους χρηματικά ποσά.

Συγκεκριμένα:


-προχθές μεσημβρινές ώρες, εισήλθαν σε οικία 73χρονης ημεδαπής και της απέσπασαν το χρηματικό ποσό των (6.500) ευρώ.
-πρωινές ώρες της 02-02-2015, έπεισαν 72χρονη ημεδαπή να επιβιβαστεί σε όχημά τους και αφού την οδήγησαν σε υποκατάστημα τράπεζας, η ηλικιωμένη πραγματοποίησε ανάληψη μετρητών και τους παρέδωσε το χρηματικό ποσό των (3.800) ευρώ.

Γίνεται μνεία ότι ο 32χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, ενώ η έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, για την διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του/των συνεργού/ων του, καθώς και της τυχόν εμπλοκής τους και σε άλλες περιπτώσεις απάτης.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA