Ο Ευβοιώτης Νίκος Στουπής νέος πρόεδρος στον ΕΛΓΑ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Ευβοιώτης Νίκος Στουπής νέος πρόεδρος στον ΕΛΓΑ

Ο Ευβοιώτης Νίκος Στουπής νέος πρόεδρος στον ΕΛΓΑ
Ο Βαγγέλης Αποστόλου προχωρά σε αλλαγές προσώπων στις θέσεις – κλειδιά του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης...

Μετά την παραίτηση του Βασίλη Έξαρχου, νέος πρόεδρος του ΕΛΓΑ αναλαμβάνει ο γεωπόνος Νίκος Στουπής, ο οποίος είναι στενός φίλος και συνοδοιπόρος του υπουργού στις περιφερειακές εκλογές του 2014, όταν σηµερινός αναπληρωτής διεκδικούσε την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και εκείνος ήταν υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας.

Ο Ν. Στουπής το 2010 ήταν υποψήφιος περιφερειάρχης, ενώ εκτός από τα κοµµατικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ έχει θητεύσει στο ΓΕΩΤΕΕ.

Για την προεδρία του ΟΠΕΚΕΠΕ, µετά την παραίτηση του Γρηγόρη Αποστολάκου, την περασµένη εβδοµάδα, επικρατέστερος φέρεται ο καθηγητής Αγροτικής Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστηµίου, Αντώνης Μωϋσίδης.

Πανεπιστηµιακός από τη Γεωπονική οδεύει προς τον ΕΛΓΟ µετά την παραίτηση Μαλλίδη.

Εν τω µεταξύ δηµοσιεύτηκε στη διάυγεια, η απόφαση διορισµού του Χαρ. Κασίµη στη θέση του γραµµατέα αγροτικής πολιτικής και διαχείρισης κοινοτικών πόρων. Προηγήθηκε η παραίτηση Μελά.

Αλλαγές αλλά όχι ριζικές αναµένονται στον ΕΦΕΤ, µε τον «∆ΗΜΑΡίτη» Ιωάννη Τσιάλτα να παραµένει στο «τιµόνι» και την κτηνίατρο Φωτεινή Αθανασοπούλου, που εργάζεται στο Πανεπιστήµιο Θεσσαλίας, να είναι το φαβορί για αντιπρόεδρος.
 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA