46 χρόνια πριν: Όταν ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε την Χαλκίδα... | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

46 χρόνια πριν: Όταν ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε την Χαλκίδα...

46 χρόνια πριν: Όταν ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε την Χαλκίδα...
Οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου» θυμίζουν στους φίλους της ομάδας τι είχε γίνει στις 27 Απριλίου του 1969...

Για πρώτη και τελευταία φορά ο ΠΑΟΚ είχε υποδεχτεί την Χαλκίδα στις 27 Απριλίου του 1969 και οι ιθύνοντες της ομάδας παρουσίασαν χτες (27-04-2015) την εν λόγω αναμέτρηση στο πλαίσιο της ενότητας «Σαν σήμερα» που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ. 
46 χρόνια πριν: Όταν ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε την Χαλκίδα...
Αναλυτικά αναφέρεται: «Για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε την ομάδα της Χαλκίδας στην μοναδική της παρουσία στην πρώτη κατηγορία. Οι αδυναμίες του "ΑΟ Χαλκίς" ήταν εμφανείς και ουσιαστικά με την ήττα 5-1 μέσα στην Τούμπα ο υποβιβασμός του στη Β’ Εθνική έμοιαζε αναπόφευκτος.

Ο ΠΑΟΚ σε εκείνη την αναμέτρηση κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 3′ με τον Σταύρο Σαράφη και πριν τελειώσει το ημίχρονο είχε πάρει προβάδισμα με 4-0 με δύο γκολ του Γιώργου Κούδα (9′, 15′) και ένα του Δημήτρη Παρίδη (28′). 
Αυτή ήταν η πρώτη φορά σε επίπεδο Α’ Εθνικής που ο Δικέφαλος σημείωσε τέσσερα γκολ σε ένα ημίχρονο, ωστόσο στο β’ ημίχρονο οι… μηχανές κινήθηκαν στο ρελαντί… Το τελικό σκορ γράφτηκε με τα γκολ των ο Αφεντουλίδη (61′) και του Σιμιτζή (72′), που διέσωσε την τιμή των φιλοξενούμενων.

Η σύνθεση της ομάδας:
Σαββουλίδης, Μήτρακας, Φουντουκίδης (Μουρατίδης), Μακρής, Θεοφανίδης,Γιακουμής (Λάζος), Παρίδης, Κούδας, Τερζανίδης, Σαράφης, Αφεντουλίδης».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA