Δημόσια ΚΤΕΟ: Η Ρένα Δούρου «έβαλε τα γυαλιά» σε Σπανό και Μπακογιάννη | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δημόσια ΚΤΕΟ: Η Ρένα Δούρου «έβαλε τα γυαλιά» σε Σπανό και Μπακογιάννη

Δημόσια ΚΤΕΟ: Η Ρένα Δούρου «έβαλε τα γυαλιά» σε Σπανό και Μπακογιάννη
Την ώρα που ο Κώστας Μπακογιάννης και ο Φάνης Σπανός αρνούνται πεισματικά να ανοίξουν τα Δημόσια ΚΤΕΟ στην Εύβοια, έρχεται η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ανοίγει όλα τα Δημόσια ΚΤΕΟ της πρωτεύουσας, προσφέροντας υπηρεσίες με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές...

Στην επαναλειτουργία των δημοσίων ΚΤΕΟ της πρωτεύουσας προχωρά η περιφερειάρχης Αττικής, κυρία Ρένα Δούρου, δεκατρία χρόνια μετά από τον «νόμο Βερελή» που απελευθέρωσε την αγορά του τεχνικού ελέγχου οχημάτων στην ιδιωτική πρωτοβουλία.

Όπως ανακοινώθηκε, το ΚΤΕΟ «με δαπάνη της Περιφέρειας επανέρχεται σε πλήρη λειτουργία, μετά από δύο χρόνια αναίτιας και επιζήμιας, για τα έσοδα του Δημοσίου, αναστολής των βασικών του λειτουργιών. Η επαναλειτουργία του ΚΤΕΟ Χολαργού, που έγινε σε σύντομο χρονικό διάστημα, με την αναβάθμιση του μηχανολογικού και μηχανογραφικού του εξοπλισμού, υλοποιεί προγραμματική δέσμευση της νέας Περιφερειακής Αρχής» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Η Περιφερειακή Αρχή από την ανάληψη της ευθύνης της διοίκησης της Περιφέρειας την Σεπτεμβρίου, έχει θέσει ως στόχο της την επαναλειτουργία του ΚΤΕΟ Χολαργού καθώς και όλων των δημόσιων ΚΤΕΟ Αττικής (Ελληνικού, Μάνδρας, Μεγάρων και Αναβύσσου). Και τούτο γιατί τα δημόσια ΚΤΕΟ, τα οποία εμπιστεύονται οι πολίτες λόγω του υψηλού επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών τους, συνιστούν σημαντικό οικονομικό πόρο της Περιφέρειας Αττικής και εργαλείο άσκησης κοινωνικής πολιτικής και μάλιστα σε μια εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία» σημειώνεται.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA