Η Ελένη Μιτζιφίρη απαντά στο ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Εύβοιας: «Αοριστολογίες και λάσπη...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Η Ελένη Μιτζιφίρη απαντά στο ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Εύβοιας: «Αοριστολογίες και λάσπη...»

Η Ελένη Μιτζιφίρη απαντά στο ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Εύβοιας: «Αοριστολογίες και λάσπη...»
Επιστολή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του eviazoom.gr απέστειλε η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας του Δήμου Χαλκιδέων, Ελένη Μιτζιφίρη, η οποία απαντά στην καταγγελία του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Εύβοιας...

"Το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών, μαθημένο στην στείρα μονίμως αντιπολίτευση, σχολίασε για άλλη μια φορά προσπάθεια προτείνοντας αοριστολογίες, χωρίς ποτέ να σταθεί μπροστά σε διεκδικήσεις, επιλέγοντας τον εύκολο δρόμο της λασπολογίας και της μη κατάθεσης συγκεκριμένων προτάσεων, αλλά μονίμως κατακρίνοντας τους άλλους που δεν τα έχουν κάνει όλα αυτοί.

 

Αγαπητοί συνάδελφοι, το κρυφτό, είναι ένα παιχνίδι που το παίζαμε μικροί. Τώρα, μπροστά στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει όχι μόνο ο κλάδος μας, αλλά γενικότερα ο χώρος της εκπαίδευσης πρέπει να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών όλων των ανθρώπων που στηρίζονται σε εμάς, παιδιά και οικογένειες αυτών.
 

Επειδή το 'μάνα' εξ' ουρανού, δεν πρόκειται να ξανασυμβεί στην ιστορία, επειδή ο Δ/ ντης της σχολικής μονάδας δεν πρέπει να αφήνεται από τον μειωμένο ήδη μισθό του, ή ο δάσκαλος ή ο κυλικειάρχης ή οποιοσδήποτε ευαιασθητοποιημένος μέσα στην κοινωνία του σχολείου να εξακολουθεί να παραμένει αβοήθητος, επειδή η κεντρική κυβέρνηση τον αγνοεί.

Η προσωπική επαφή και συζήτηση λοιπόν με τους προαναφερόμενους με ώθησε να διοργανώσω την συγκεκριμένη εκδήλωση και η επιλογή της ομάδας των δασκάλων δεν ήταν τυχαία.
 

Οι δάσκαλοι, απέδειξαν εμπράκτως την κατανόηση του προβλήματος και ναι, την συγκεκριμένη συγκυριακά στιγμή, τη δύσκολη εποχή που ζούμε , διδάσκουν ότι το υστέρημα τελικά , δεν βρίσκεται στις ανθρώπινες αξίες .
 

Δεν βρίσκεται στον ωχ αδερφισμό, δεν βρίσκεται στο γνωστό και πλέον διαδεδομένο 'άθλημα' του καναπέ, βρίσκεται στους δρόμους και στην προκειμένη στα γήπεδα.
 

Έδωσαν το παράδειγμα στους μαθητές τους, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πρέπει να γνωρίζετε ότι τα παιδιά που αγωνίστηκαν, κάποια από αυτά έπαιξαν με δανεικά παπούτσια, με δανεική φανέλα, κι όμως έπαιξαν για τα παιδιά που δεν έχουν ούτε παπούτσια ούτε φανέλα.
 

Και κάτι τελευταίο, η συμμετοχή γνωστού στελέχους του κινήματός σας και επικεφαλής της ελλάσονος αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου, μέλος του ΔΟΑΠΠΕΧ, πως και συνέδραμε σε εκδήλωση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα γι' άλλον τομέα εξίσου όμως πολύ σημαντικό με αυτό της παιδείας, την υγεία?
 

Δεν διάβασα τότε, καμμία βαρύγδουπη ανακοίνωσή σας, ούτε καν κάποιο σχολιασμό σας?
 

Γιατί άραγε?"

Ελένη Μιτζιφίρη
Εκπαιδευτικός- Δ/ντρια δημοτικού σχολείου Αγίου Ιωάννη Αλιβερίου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Το ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών Εύβοιας καταγγέλει την Ελένη Μιτζιφίρη

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA