Χαλκίδα: Στο κόκκινο η αγωνία για τη γλυκιά Μαρία - Προσεύχονται για τη ζωή της, οι γονείς και οι φίλοι της! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Στο κόκκινο η αγωνία για τη γλυκιά Μαρία - Προσεύχονται για τη ζωή της, οι γονείς και οι φίλοι της! (ΦΩΤΟ)

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥ
Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας από τη μάχη της 23χρονης Μαρίας Κουμάνταρου να κρατηθεί στη ζωή - Εξαιρετικά κρίσιμες οι επόμενες ώρες...

Ώρες αγωνίας για την 23χρονη Μαρία, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Θριάσιο», μετά από σοβαρό τροχαίο που είχε με το μηχανάκι της στην οδό 28η Οκτωβρίου 49, στη Χαλκίδα.

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥ
Ήταν 01:10 μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή (22-05-2015), όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, το μηχανάκι βγήκε από το δρόμο και έπεσε σε στάση λεωφορείου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά η 23χρονη οδηγός, η οποία μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Χαλκίδας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο «Θριάσιο» όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην εντατική μονάδα θεραπείας.
ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥ
Σύμφωνα με τους γιατρούς, η Μαρία Κουμάνταρου, έχει υποστεί κάταγμα στην σπονδυλική στήλη με έλλειμμα ιστού και η κατάσταση της θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη. Στο πλευρό της βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι γονείς και οι στενοί της φίλοι, που προσεύχονται για τη ζωή της. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 
Χαλκίδα: Αγωνία για την 23χρονη Μαρία που χαροπαλεύει μετά από τροχαίο! (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA