Ο Φάνης Σπανός νίπτει τας χείρας του: «Η περιφέρεια δεν εμπλέκεται πουθενά» - Ούτε μια συγνώμη για την απίστευτη ταλαιπωρία που έζησαν οι πολίτες | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Φάνης Σπανός νίπτει τας χείρας του: «Η περιφέρεια δεν εμπλέκεται πουθενά» - Ούτε μια συγνώμη για την απίστευτη ταλαιπωρία που έζησαν οι πολίτες

Ο Φάνης Σπανός νίπτει τας χείρας του: «Η περιφέρεια δεν εμπλέκεται πουθενά» - Ούτε μια συγνώμη για την απίστευτη ταλαιπωρία που έζησαν οι πολίτες
Δύο φορές έκθετος ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, ο οποίος αυτοδιαψεύδεται μέσα σε λίγα 24ωρα...

Και ενώ όλοι περίμεναν μια συγνώμη -έστω για τα μάτια του κόσμου- από τον Φάνη Σπανό, εκείνος εξέδωσε μια λιτή - σύντομη ανακοίνωση, πέντε ώρες μετά τα τραγελαφικά γεγονότα που σημειώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων, πως δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη ο ίδιος και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι εκατοντάδες οδηγοί, ρίχνοντας ουσιαστικά τις ευθύνες μόνο στο Υπουργείο Υποδομών και όχι στον ίδιο και στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Εύβοιας που έδωσε την άδεια να πραγματοποιηθούν τα έργα μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Ουρές χιλιομέτρων στη Χαλκίδα: Ατελείωτο μποτιλιάρισμα στους δρόμους λόγω έργων μέσα στο Σαββατοκύριακο - «Τραβήξτε τα χάλια μας» φώναζαν εξαγριωμένοι οι οδηγοί (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Δείτε την ανακοίνωση που προκάλεσε την οργή του κόσμου. Όπως θα δείτε στο τέλος, υπάρχει η υποσημείωση: «Εκ μέρους του κρατικού μηχανισμού τον οποίο όλοι εκπροσωπούμε, ζητούμε και πάλι την κατανόηση των πολιτών» κάτι που προκάλεσε επίσης πικρόχολα και ειρωνικά σχόλια!

«Αύριο Κυριακή 14 Ιουνίου, θα είναι ανοιχτός ο δρόμος Χαλκίδα - Σχηματάρι. Κλειστό θα παραμείνει το Τμήμα "Διασταύρωση Ριτσώνας - Υψηλή Γέφυρα", από 7:00 ως 17:00.

Επισημαίνεται ότι τα έργα που εκτελούνται είναι της ΔΕΗ (ΑΔΜΗΕ) και γίνονται με έγκριση του Υπουργείου Υποδομών που μας κοινοποιήθηκε ως τετελεσμένη.

Η Περιφερεια Στερεάς Ελλάδας ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ με το ως άνω έργο, ανέλαβε απλώς να ενημερώσει τους πολίτες, καθώς δεν είχαν ενημερώσει οι ως άνω άμεσα ενδιαφερόμενοι.

Εκ μέρους του κρατικού μηχανισμού τον οποίο όλοι εκπροσωπούμε, ζητούμε και πάλι την κατανόηση των πολιτών.».


Αυτή η πολύ σύντομη ανακοίνωση προκαλεί αλγιεινή εντύπωση και τείνει να διαβάλει άρδην την εικόνα του Φάνη Σπανού και του Κώστα Μπακογιάννη αφού δύο ημέρες πριν έφυγε δελτίο τύπου από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη (ΔΕΙΤΕ ΤΟ) που αποδεικνύει ότι η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Εύβοιας έχει δώσει άδεια για αποκλεισμό της κυκλοφορίας.

Επίσης κανένα Υπουργείο και καμια ΔΕΗ δεν λαμβάνει τέτοιες αποφάσεις, να κλείσει δρόμους κ.λ.π., χωρίς την πρόταση & συγκατάθεση της αρμόδιας Περιφερειακής Ενότητας. 

Συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά, να ενεργεί έτσι ένας Αντιπεριφερειάρχης και να μην βγαίνει δημόσια να εξηγήσει στον κόσμο που τον εξέλεξε τι ακριβώς συνέβη και σημειώθηκε ένα τέτοιο περιστατικό που κάνει μάλιστα τον γύρο της Ελλάδας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 
Ουρές χιλιομέτρων στη Χαλκίδα: Ατελείωτο μποτιλιάρισμα στους δρόμους λόγω έργων μέσα στο Σαββατοκύριακο - «Τραβήξτε τα χάλια μας» φώναζαν εξαγριωμένοι οι οδηγοί (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA