Χαλκίδα: «Ο Παγώνης δεν πείθει πλέον ούτε μικρά παιδιά» - Δείτε το έγγραφο που βγάζει ψεύτη τον δήμαρχο - Απευθείας ανάθεση 1.284 ευρώ σε οικογενειακή επιχείρηση δημοτικού συμβούλου (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: «Ο Παγώνης δεν πείθει πλέον ούτε μικρά παιδιά» - Δείτε το έγγραφο που βγάζει ψεύτη τον δήμαρχο - Απευθείας ανάθεση 1.284 ευρώ σε οικογενειακή επιχείρηση δημοτικού συμβούλου (ΦΩΤΟ)

Χαλκίδα: «Ο Παγώνης δεν πείθει πλέον ούτε μικρά παιδιά» - Δείτε το έγγραφο που βγάζει ψεύτη τον δήμαρχο - Απευθείας ανάθεση 1.284 ευρώ σε οικογενειακή επιχείρηση δημοτικού συμβούλου (ΦΩΤΟ)
«Ο Παγώνης δεν πείθει πλέον ούτε μικρά παιδιά», είναι τα πρώτα λόγια που ειπώθηκαν από το στρατόπεδο του Θανάση Ζεμπίλη, με αφορμή την σημερινή ανακοίνωση του Χρήστου Παγώνη, ο οποίος μιλά για παραπληροφόρηση των τοπικών ΜΜΕ ακόμα και για το θέμα που αποκάλυψε το eviazoom.gr, με την απευθείας ανάθεση ποσού 1.284 ευρώ + ΦΠΑ, στο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών που διατηρεί ο πατέρας του δημοτικού συμβούλου και γραμματέα του δημ. συμβουλίου, Παναγιώτη Γεωργαρά. 

Αλήθεια για ποια παραπληροφόρηση μιλά ο Χ. Παγώνης; o οποίος αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι δόθηκε προμήθεια, και χωρίς διαγωνισμό σε κατάστημα συγγενικού προσώπου Δημοτικού Συμβούλου και εν προκειμένω του κ. Γεωργαρά. 

Ωστόσο ο δήμαρχος προσπάθησε να υποβαθμίσει το γεγονός, λέγοντας ειρωνικά ότι πρόκειται για «εξωφρενικό» ποσό για την εμποροπανήγυρη της Αγίας Παρασκευής, αφού για τα υλικά αυτά κρίθηκε ότι είχε η συμφερότερη τιμή. 

Μάλιστα αναφέρει ότι το ηλεκτρολογικό υλικό για την εμποροπανήγυρη της Αγίας Παρασκευής αξίας περίπου 13.000,00 €, ανατέθηκε, νομίμως, σε άλλον επαγγελματία και προκειμένου όπως έχει αποκαλύψει το eviazoom.gr, στον Κυριάκο Σαλή.

Αν μη τι άλλο οι χειρισμοί του Χ. Παγώνη και της Δημοτικής Αρχής εκθέτουν ανεπανόρθωτα και τον Παναγιώτη Γεωργαρά, για τον οποίο όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια.

ΔΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 
Χαλκίδα: Η απάντηση του Χρήστου Παγώνη στις καταγγελίες Ζεμπίλη

Χαλκίδα: «Σιγή ιχθύος» από Παγώνη για τις καταγγελίες Ζεμπίλη

Χαλκίδα: Ο Χρήστος Παγώνης καταγγέλεται για «όργιο παρανομιών και ρουσφετιών» - Δείτε την σκληρή ανακοίνωση του συνδυασμού του Θανάση Ζεμπίλη
 
Χαλκίδα: 15.000 € απευθείας ανάθεση του Χρήστου Παγώνη σε Σαλή και Γεωργαρά για προμήθεια υλικών στο Παζάρι της Αγίας Παρασκευής (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA