Σοκ στην Κω: Αστυνομικός χαστουκίζει κραδαίνοντας ένα μαχαίρι, έναν μετανάστη (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σοκ στην Κω: Αστυνομικός χαστουκίζει κραδαίνοντας ένα μαχαίρι, έναν μετανάστη (ΦΩΤΟ)

Σοκ στην Κω: Αστυνομικός χαστουκίζει κραδαίνοντας ένα μαχαίρι έναν μετανάστη στην Κω! (ΦΩΤΟ)Σάλο προκαλεί video με Έλληνα αστυνομικό να χαστουκίζει μετανάστες - Κρατώντας ένα μαχαίρι, επιχειρεί να τους βάλει σε... σειρά και τους φωνάζει  - Την εξοργιστική εικόνα κατέγραψε ο ανταποκριτής του Associated Press στην Κω Dalton Bennet στο twitter - Τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός - Ξεκίνησε κατεπείγουσα έρευνα

Ξεχάσαμε πως είμαστε λαός μεταναστών. Ξεχάσαμε τον Ξένιο Δία και την "ελληνική φιλοξενία". Κανένας σεβασμός για το δράμα ανθρώπων από το Πακιστάν και τη Συρία που ξεριζώθηκαν από τις πατρίδες τους για να βρουν καλύτερη τύχη μακριά από τον πόλεμο και τη φτώχεια. Όπως έκαναν και εκατομμύρια Έλληνες στα τέλη της δεκαετίας του 40’, το ’50 και το ’60.
 
Εκτός από τον "Ξένιο Δία", ελληνικής... "έμπνευσης" είναι όπως αποδεικνύεται ξανά με τον πιο εξοργιστικό τρόπο και ο αφιλόξενος Δίας. Απόδειξη ένα περιστατικό στην Κω, ένα από τα νησιά που βουλιάζει από τους παράνομους μετανάστες από Πακιστάν και τη Συρία, που περνούν στην Ελλάδα από την Τουρκία με σκοπό να προωθηθούν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Σοκ στην Κω: Αστυνομικός χαστουκίζει κραδαίνοντας ένα μαχαίρι έναν μετανάστη στην Κω! (ΦΩΤΟ)
Ένας αστυνομικός "προσπαθεί" να βάλει σε σειρά μετανάστες που περιμένουν για να πάρουν τα έγγραφά τους. Μόνο που το κάνει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Τους συμπεριφέρεται σαν να είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού.
 
Χαστουκίζει έναν, σπρώχνει έναν άλλο, κρατά στα χέρια του και κραδαίνει ένα μαχαίρι. Με αυτό επιχειρεί, φωνάζοντάς τους, λες και έτσι θα καταλάβουν ελληνικά, να χαράξει στο τσιμέντο γραμμή για να μη χαλάει η... σειρά.
 
Ένα εξοργιστικό περιστατικό που κατέγραψε σε video ο ανταποκριτής του Associated Press στην Κω, Dalton Bennet. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος το ανέβασε στο twitter και η ανάρτησή του προκάλεσε σάλο.
 
Στο πρώτο tweet συνοδεύει το εξής μήνυμα: Έλληνας αστυνομικός κραδαίνει μαχαίρι και χαστουκίζει τρομοκρατημένους Πακιστανούς και Σύρους που περιμένουν για τα χαρτιά τους. Καλωσήρθατε στην Κω.

Ο αστυνομικός τέθηκε ήδη σε διαθεστιμότητα, ανακοίνωσε η Αστυνομία, ενώ διατάχθηκε κατεπείγουσα διοικητική έρευνα. 

Η ανακοίνωση του Αρχηγείου: 

"Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχτηκε η διενέργεια κατεπείγουσας διοικητικής έρευνας, σχετικά με φωτογραφίες, οι οποίες αναρτήθηκαν σήμερα σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απεικονίζουν επίμεμπτες ενέργειες αστυνομικού, στη νήσο της Κω. 

Επιπλέον, επελήφθη η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα".

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA