Εύβοια: Βαρύ το κλίμα για τον Βαρδακώστα που απέτυχε να συσπειρώσει τον κόσμο της ΝΔ στη συγκέντρωση του Μεϊμαράκη - Αηδιασμένος ο Γιάννης Περιβολάρης, παραιτήθηκε από πρόεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ Εύβοιας (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Βαρύ το κλίμα για τον Βαρδακώστα που απέτυχε να συσπειρώσει τον κόσμο της ΝΔ στη συγκέντρωση του Μεϊμαράκη - Αηδιασμένος ο Γιάννης Περιβολάρης, παραιτήθηκε από πρόεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ Εύβοιας (ΒΙΝΤΕΟ)

Εύβοια: Βαρύ το κλίμα για τον Βαρδακώστα που απέτυχε να συσπειρώσει τον κόσμο της ΝΔ στη συγκέντρωση του Μεϊμαράκη - Αηδιασμένος ο Γιάννης Περιβολάρης, παραιτήθηκε από πρόεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ Εύβοιας
Η χαμηλή ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του πρόεδρου της ΝΟΔΕ Εύβοιας, Απόστολου Βαρδακώστα, για την προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, σκόρπισε μεγάλη απογοήτευση στο στρατόπεδο της γαλάζιας παράταξης...

ΒΙΝΤΕΟ
  Χαρακτηριστικό, είναι ότι ανάμεσα στους παρευρισκόμενους που έδωσαν το παρών στην χθεσινή ανοιχτή συγκέντρωση, ήταν και ηλικιωμένοι από την Βοιωτία που ταξίδεψαν με πούλμαν στη Χαλκίδα.
 

Το κλίμα είναι τόσο βαρύ που "έφερε" και την αιφνίδια παραίτηση του Γιάννη Περιβολάρη ο οποίος αποχώρησε με αιχμές από πρόεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ Εύβοιας, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ ΕΥΒΟΙΑΣ ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΘΟΣ, ΑΦΟΣΙΩΣΗ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΘΗΤΕΙΕΣ.

ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΙΚΡΙΕΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΥΤΗΣ.

ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ"


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στη Χαλκίδα: Με μικρή συμμετοχή η προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ - «Στις 20 ψηφίζουμε και στις 21 έρχεται το χαμόγελο» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) 

Παραιτήθηκε από πρόεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ Εύβοιας ο Γιάννης Περιβολάρης

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA