Χαλκίδα: Τι λέει ο Παναγιώτης Ακαρέπης που έπεσε θύμα θρασύτατης κλοπής, μέσα στο ασφαλιστικό του γραφείο, την ώρα που κοιμόταν - Επιρρίπτει ευθύνες στην αστυνομία και ξεσπά: «Ο θεός να βάλει το χέρι του, να μην πέσουν στα χέρια μου» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Τι λέει ο Παναγιώτης Ακαρέπης που έπεσε θύμα θρασύτατης κλοπής, μέσα στο ασφαλιστικό του γραφείο, την ώρα που κοιμόταν - Επιρρίπτει ευθύνες στην αστυνομία και ξεσπά: «Ο θεός να βάλει το χέρι του, να μην πέσουν στα χέρια μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Τι λέει ο Παναγιώτης Ακαρέπης που έπεσε θύμα θρασύτατης κλοπής, μέσα στο ασφαλιστικό του γραφείο, την ώρα που κοιμόταν - Επιρρίπτει ευθύνες στην αστυνομία και ξεσπά: «Ο θεός να βάλει το χέρι του, να μην πέσουν στα χέρια μου» (ΒΙΝΤΕΟ)
Η θρασύτατη κλοπή σημειώθηκε στις 4:30 τα ξημερώματα της Τρίτης (04-08-2015) στο ασφαλιστικό γραφείο "Kronos Insurance Group" που βρίσκεται στην οδό Καραολή Δημητρίου 4 στη Χαλκίδα - Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Παναγιώτης Ακαρέπης κοιμόταν, αλλά η κάμερα κατέγραφε τα πάντα, όπως είδατε και στο βίντεο-ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας αποκλειστικά το eviazoom.gr

 ΒΙΝΤΕΟ 
Στο eviazoom.gr μιλάει αποκλειστικά ο ιδιοκτήτης, Παναγιώτης Ακαρέπης, ο οποίος ναι μεν παραδέχτηκε το λάθος του να αφήσει ξεκλείδωτη την πόρτα, αλλά ρίχνει ευθύνες και στην αστυνομία, καθώς όπως λέει η περιοχή έχει γίνει στέκι διερχομένων οι οποίοι απειλούν και κυνηγούν περαστικούς, ζητώντας παράλληλα περισσότερη αστυνόμευση. 
 
"Φτάνουμε στο σημείο να φυλάμε μόνοι μας τα κτίρια και τις επιχειρήσεις μας. Δεχόμαστε απειλές! Στη Σουβάλα, κάθε βράδυ, αν η αστυνομία κάνει τον κόπο και έρθει θα μαζέψει τουλάχιστον 40 άτομα, οι οποίοι πίνουν συνεχώς μπύρες, σπάνε τα μπουκάλια και κυνηγάνε κόσμο που περνάει... Δυστυχώς έχουμε μια μείωση της αστυνόμευσης" τονίζει ο Παναγιώτης Ακαρέπης και συνεχίζει: 

"Ξύπνησαν από τον θόρυβο της πόρτας λόγω του αέρα που είχε και βλέπω δύο άτομα να φεύγουν ο ένας με το κράνος και ο άλλος με ένα laptop αξίας περίπου 1.800 ευρώ. Ήταν τυχεροί και αυτοί και εγώ που δεν ξύπνησα νωρίτερα την ώρα που μπήκαν μέσα. Μου είχαν στήσει καρτέρι. Θέλω να δηλώσω ότι θέλουμε περισσότερη αστυνόμευση στη περιοχή. Είχαμε θανατηφόρα περιστατικά στη περιοχή και καμια φορά που παίρνουμε τηλέφωνο στην αστυνομία, δεν έρχονται καν. Μου έχει τύχει προσωπικά αυτό. Έχω κάνει μήνυση προς αγνώστους και έχω δώσει και το βίντεο που δείχνει καθαρά τους μάρτυρες. Ο θεός να βάλει το χέρι του να μην πέσουν στα χέρια μου" καταλήγει ο Παναγιώτης Ακαρέπης. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Χαλκίδα: Τον έκλεψαν την ώρα που κοιμόταν! Δείτε καρέ-καρέ την κλοπή σε ασφαλιστικό γραφείο (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Θρασύτατη κλοπή στη Χαλκίδα: Βίντεο-Ντοκουμέντο! Είναι η στιγμή που οι δύο διαρρήκτες εισβάλλουν σε ασφαλιστικό γραφείο και κλέβουν ότι βρούν, την ώρα που ο ιδιοκτήτης βρισκόταν μέσα και κοιμόταν! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA