Χαλκίδα: Συνελήφθησαν πέντε άτομα για ναρκωτικά | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Συνελήφθησαν πέντε άτομα για ναρκωτικά

Χαλκίδα: Συνελήφθησαν πέντε άτομα για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της Χαλκίδας, πέντε ημεδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών...

Ειδικότερα, συνελήφθησαν χθες (22-08-2015) το βράδυ και σήμερα πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας:
 
-22χρονος, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και ένας πλαστικός τρίφτης κάνναβης με υπολείμματα της ανωτέρω ναρκωτικής ουσίας.
 
-18χρονος & 16χρονος, διότι βρέθηκε να κατέχουν από κοινού και κατασχέθηκε, μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
 
-26χρονος, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε, μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, με μικροποσότητα ηρωίνης. Επιπλέον κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και ομοίως κατασχέθηκε μία πτυσσόμενη λεπίδα, με μήκος λάμας (8) εκατοστών.

-Τέλος, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, συνελήφθη χθες το πρωί, ένας 53χρονος διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, με μικροποσότητα ηρωίνης σε μορφή βράχου.

Το προανακριτικό έργο, για τις ανωτέρω περιπτώσεις, διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA