Χαλκίδα: Προκλητικός ο Χ. Παγώνης απέφυγε κάθε συζήτηση για το θανατηφόρο τροχαίο του Β. Καντούρου - «Η ψυχούλα του είναι κάπου εδώ, Δεν φαίνεται να υπάρχουν ευθύνες» - Ζεμπίλης: «Υπάρχουν μεγάλες ευθύνες! Τι φοβάται άραγε ο Δήμαρχος;» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Χαλκίδα: Προκλητικός ο Χ. Παγώνης απέφυγε κάθε συζήτηση για το θανατηφόρο τροχαίο του Β. Καντούρου - «Η ψυχούλα του είναι κάπου εδώ, Δεν φαίνεται να υπάρχουν ευθύνες» - Ζεμπίλης: «Υπάρχουν μεγάλες ευθύνες! Τι φοβάται άραγε ο Δήμαρχος;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Προκλητικός ο Χ. Παγώνης απέφυγε κάθε συζήτηση για το θανατηφόρο τροχαίο του Β. Καντούρου - «Η ψυχούλα του είναι κάπου εδώ, Δεν φαίνεται να υπάρχουν ευθύνες» - Ζεμπίλης: «Υπάρχουν μεγάλες ευθύνες! Τι φοβάται άραγε ο Δήμαρχος;» (ΒΙΝΤΕΟ)
Προκλητικός παρουσιάστηκε στο δημοτικό συμβούλιο (30-09-2015) ο δήμαρχος Χαλκιδέων, Χρήστος Παγώνης, ο οποίος απέρριψε την πρόταση Ζεμπίλη, για συζήτηση σχετικά με το θανατηφόρο τροχαίο του 38χρονου Βαγγέλη Καντούρου, που σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες στη περιοχή Ταψί Βρύση, όταν η μηχανή του άτυχου νεαρού "καρφώθηκε" σε νησίδα ασφαλείας που υπήρχε στο σημείο εξαιτίας των πρόσφατων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που έγιναν στη περιοχή...

ΒΙΝΤΕΟ
Αρχικά, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Χαλκιδέων, Θανάσης Ζεμπίλης, ζήτησε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για τη μνήμη του Βαγγέλη Καντούρου, αλλά και του Γιώργου Παστουρμά, -ύστερα από παρέμβαση της Λίλιαν Ζλακώνη-  κάτι που έγινε δεκτό, ωστόσο άμεσα «άναψαν» τα αίματα όταν η κουβέντα πήγε στα αίτια του δυστυχήματος του 38χρονου και για τις ενδεχόμενες ευθύνες της Δημοτικής Αρχής που μπορεί να προκύψουν.

Ο Χρήστος Παγώνης αφού ανέφερε ότι είχε φιλικές σχέσεις με την οικογένεια του αποθανόντος στη συνέχεια απέρριψε κατηγορηματικά το αίτημα του Θ.Ζεμπίλη για να συζητήσει το Δημοτικό Συμβούλιο το τραγικό συμβάν, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι θα περιμένει το πόρισμα των Αρχών, ωστόσο σχολίασε ότι δεν φαίνεται να υπάρχουν ευθύνες, κάτι που πυροδότησε την ένταση με το πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργο Γιαννούκο να προτείνει να διεξαχθεί αυτή η συζητήση σε άλλο δημοτικό συμβούλιο και το Θανάση Ζεμπίλη να τονίζει χαρακτηριστικά: «Από τη μια λέτε ότι θα περιμένετε το πόρισμα και από την άλλη λέτε ότι δεν υπάρχουν ευθύνες. Επειδή εμείς εκτιμούμε ότι υπαρχουν μεγάλες ευθύνες θέλουμε να συζητηθεί το θέμα αυτό, διότι κατά την δική μας άποψη τίθεται μείζον θέμα ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής
. Τι φοβάται άραγε ο Δήμαρχος από αυτή τη συζήτηση; Το αίμα του Καντούρου να είναι το τελευταίο θύμα που θρηνούμε υπό αυτές τις συνθήκες. Αυτό που προέχει είναι η δικαίωση της ψυχής κάθε νεκρού».

Ο Χρήστος Παγώνης απάντησε: «Λυπάμαι πολύ έχεις κάνει και δήμαρχος. Αυτός ο τρόπος είναι ότι χειρότερο έχω εισπράξει από άνθρωπο που έχει διαχειριστεί σημόσια εξουσία. Η ψυχούλα του είναι ακόμη εδώ...Αν θέλετε ζητήστε από το πρόεδρο και βάλτε το θέμα σε ημερήσια διάταξη, να γίνει κουβέντα για το κυκλοφοριακό μια άλλη φορά...»

Σημειώνεται ότι στο δημοτικό συμβούλιο έδωσαν το παρών καταστηματάρχες της Αγγελή Γοβιού, οι οποίοι ξανά δεν πήραν τον λόγο και αποχώρησαν οργισμένοι.

Ελένη Μιτζιφίρη: «Φαίνεται καθαρά η ενοχή της παρούσας δημοτικής αρχής» 

Αίσθηση προκάλεσε και η δήλωση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Συμβούολου, Ελένης Μιτζιφίρη, η οποία συμφώνησε με τα λεγόμενα του κ. Σταματούκου: «Φαίνεται καθαρά η ενοχή της παρούσας δημοτικής αρχής γιατί ο δήμαρχος έστειλε συλληπητήρια μόνο για τον θάνατο του Βαγγέλη Καντούρου. Έχουν γίνει τόσα τροχαία και άλλο δελτίο τύπου δεν έστειλε. Η ενοχή του φάνηκε καθαρά και θα φανεί ποιοι κρύβονται πίσω από αυτό»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA