Χαλκίδα: Θερμό επεισόδιο μεταξύ Σταμάτη Γκάβαλη και νεαρής γυναίκας στο Διοικητήριο - Οι φωνές της ακούστηκαν σε όλο το κτίριο! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Θερμό επεισόδιο μεταξύ Σταμάτη Γκάβαλη και νεαρής γυναίκας στο Διοικητήριο - Οι φωνές της ακούστηκαν σε όλο το κτίριο!

Χαλκίδα: Θερμό επεισόδιο μεταξύ Σταμάτη Γκάβαλη και νεαρής γυναίκας στο Διοικητήριο - Οι φωνές της ακούστηκαν σε όλο το κτίριο!
Μεγάλη φασαρία προκλήθηκε, πριν λίγες ημέρες στο Διοικητήριο της Π.Ε. Εύβοιας, ανάμεσα στο Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Εύβοιας Α.Ε. & περιφερειακό σύμβουλο, Σταμάτη Γκάβαλη και σε νεαρή γυναίκα που είχε μεταβεί στο γραφείο του, στον 3ο όροφο, για προσωπική της υπόθεση...

Όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά το EviaZoom, το θερμό επεισόδιο σημειώθηκε την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015. Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ξέσπασε άγριος καυγάς ανάμεσα τους και από τις φωνές της γυναίκας ξεσηκώθηκε ολόκληρο το κτίριο, ενώ σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο Σταμάτης Γκάβαλης την έδιωξε άρον άρον από το γραφείο του.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν, ότι η γυναίκα φώναζε πως δέχτηκε και σωματική επίθεση από τον κ.Γκάβαλη, ωστόσο η ίδια αποχώρησε λίγο αργότερα από το Διοικητήριο χωρίς να προβεί σε κάποια μήνυση.

Σημειώνεται ότι το EviaZoom προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Σταμάτη Γκάβαλη για περαιτέρω πληροφορίες, αλλά δεν κατέστη δυνατόν.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA