Μακρυκάπα: Δολοφονία βλέπουν πίσω από τον θάνατο των αδερφών Αλαφάκη - Τι βρήκε ο ιατροδικαστής | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μακρυκάπα: Δολοφονία βλέπουν πίσω από τον θάνατο των αδερφών Αλαφάκη - Τι βρήκε ο ιατροδικαστής

Μακρυκάπα: Δολοφονία βλέπουν πίσω από τον θάνατο των αδερφών Αλαφάκη - Τι βρήκε ο ιατροδικαστής
Ο θάνατος των δύο ηλικιωμένων αδερφών παίρνει τελείως διαφορετική τροπή πλέον μετά την εξέταση του ιατροδικαστή ο οποίος διαπίστωσε πως πρόκειται για μία στυγνή δολοφονία - Τα δύο αδέρφια ηλικίας 76 και 80 ετών, αντίστοιχα, βρέθηκαν νεκρά στην αυλή του σπιτιού τους το μεσημέρι του Σαββάτου (26-12-2015) στο χωριό Μακρυκάπα...

Νεκροί είναι ο 80χρονος Κώστας Αλαφάκης και ο 76χρονος αδερφός του, Γιώργος Αλαφάκης, οι οποίοι ήταν αγρότες και διέμεναν μαζί στο χωριό Μακρυκάπα.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικές αρχές βρίσκονταν μπροστά σε έναν «γρίφο» και όλα τα σενάρια ήταν πιθανά.

Τελικά, ο ιατροδικαστής από την έρευνά του διαπίστωσε πως τα θύματα έφεραν χτυπήματα και αμοιχές κάτι που τους οδηγεί στο συμπέρασμα προς πρόκειται για στυγνή δολοφονία. Συγκεκριμένα ο ένας άνδρας έφερε χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού και ο άλλος εκδορές στο πρόσωπο.

Όπως προαναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση το σπίτι τους δεν φέρει ίχνη παραβίασης, ενώ από την πρώτη έρευνα δεν φαίνεται να έχουν αφαιρεθεί αντικείμενα από το εσωτερικό της κατοικίας.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Χαλκίδας. Μείνετε συντονισμένοι στο EviaZoom για τις νεότερες εξελίξεις που θα προκύψουν. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Σοκ στην Μακρυκάπα: Βρέθηκαν νεκρά δυο αδέρφια μέσα στο σπίτι τους!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA