Ο Αλέξης Κούγιας στη Χαλκίδα: Δείτε τι δήλωσε αποκλειστικά στο EviaZoom.gr για το επεισόδιο στο Ελ. Βενιζέλος και την εγκληματική οργάνωση (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Αλέξης Κούγιας στη Χαλκίδα: Δείτε τι δήλωσε αποκλειστικά στο EviaZoom.gr για το επεισόδιο στο Ελ. Βενιζέλος και την εγκληματική οργάνωση (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αλέξης Κούγιας στη Χαλκίδα - Τι δήλωσε στο EviaZoom για το επεισόδιο στο Ελ. Βενιζέλος και για την εγκληματική οργάνωση (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Στη Χαλκίδα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (17-12-2015) ο γνωστός δικηγόρος και πρόεδρος της Λάρισας, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος είχε αναλάβει την υπεράσπιση ενός νεαρού άνδρα από την Αθήνα που κατηγορείται για βιασμό σε δίκη που διεξήχθη και διεκόπη τελικά στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Χαλκίδας... 

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε αποκλειστικά στο EviaZoom και στον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη, για το θερμό επεισόδιο που σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες, ανάμεσα στον ίδιο και τον ιδιοκτήτη του ΑΟ Χανίων, Ηρακλή Νύκταρη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπως και για την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο.

Δείτε τι είπε ο Αλέξης Κούγιας:
 
"Στο Ελ. Βενιζέλος έγινε μια παράνομη συμπεριφορά. Με περίμεναν να με τρομοκρατήσουν. Δέχθηκα δύο γροθιές από το συγκεκριμένο πρόσωπο (σ.σ. τον Ηρακλή Νύκταρη) και εκ των υστέρων επιλήφθηκε η αστυνομία. Έκτοτε δεν έχω ενοχληθεί από κανέναν. Είμαι βέβαιος ότι το γεγονός ότι καταγγέλθηκε αμέσως αυτή η εκβιαστική συμπεριφορά και το γεγονός ότι συνελήφθη ο δράστης, έχει αποτρέψει κάποιους να με τρομοκρατήσουν. Άλλωστε δεν είμαι και πρόσωπο που τρομοκρατείται" τόνισε ο Αλέξης Κούγιας, ενώ για την εγκληματική οργάνωση ανέφερε τα εξής: "Σε 4 ημέρες αρχίζει το δικαστήριο της πρώτης υπόθεσης που είχε αποκαλυφθεί με την δουλειά της κ. Παπανδρέου και που ολοκληρώθηκε με την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου και νομίζω ότι στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα προσδιοριστεί και η δεύτερη, η οποία και αυτή είναι αρκετή ενδιαφέρουσα. Ας ελπίσουμε όλοι ότι κάποια στιγμή το ελληνικό ποδόσφαιρο θα ξεκαθαρίσει".
ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑ
ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑ
Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε αποκλειστικά στο EviaZoom, μέσα στο Δικαστικό Μέγαρο...

Όσον αφορά την υπόθεση βιασμού της νεαρής κοπέλας, επίσης από την Αθήνα, φέρεται να είχε σημειωθεί πριν λίγα χρόνια σε ξενοδοχείο της Αττικής. Η ίδια είχε καταγγείλει ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον κατηγορούμενο, ο οποίος είχε συνήγορο τον Αλέξη Κούγια και πρωτόδικα είχε δικαστεί σε 4 χρόνια φυλάκιση με αναστολή.

Η υπόθεση εκδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Χαλκίδας, υπό τον φόβο επεισοδίων. Τελικά η δίκη διεκόπη λόγω ωραρίου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA