Το EVIAZOOM.GR αποχαιρετά το 2015 με ρεπορτάζ και βίντεο που σας συγκλόνισαν! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Το EVIAZOOM.GR αποχαιρετά το 2015 με ρεπορτάζ και βίντεο που σας συγκλόνισαν!

EVIAZOOM.GR: Το κορυφαίο site της Εύβοιας αποχαιρετά το 2015 με ρεπορτάζ και βίντεο που σας συγκλόνισαν!
Η ομάδα του EviaZoom.gr και ο Αρχισυντάκτης του site, Μιχάλης Τσοκάνης, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας, όλους εσάς που μας στηρίζετε με την εμπιστοσύνη σας καθημερινά και έχετε αναδείξει το EviaZoom στην πρώτη θέση - αποδεδειγμένα και βάσει επισκεψιμότητας - των sites της Στερεάς Ελλάδας & Εύβοιας, καθώς και στις πρώτες θέσεις των πανελλήνιων ελληνικών δικτυακών τόπων ολόκληρης της χώρας...

Στο EviaZoom, οι ειδήσεις δεν διαβάζονται μόνο, αλλά, επιπλέον, ακούγονται και βλέπονται στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας και μεγαλύτερα πανελλαδικά site!

Το EviaZoom.gr προσφέρει έγκυρη, άμεση και αντικειμενική ενημέρωση, χωρίς ανακυκλώσεις και αντιγραφές. Αυτό έχει εκτιμηθεί από εσάς και υποσχόμαστε ότι και το 2016 θα μας βρει ξανά στην πρώτη θέση της ενημέρωσης και των εξελίξεων.

Μέσα σε λίγη ώρα καταφέραμε να συλλέξουμε κάποια βίντεο με αποκλειστικά ρεπορτάζ του EviaZoom, που έπαιξαν φέτος σε ANT1, ΕΡΤ1, MEGA, EPSILON, STAR, ΣΚΑΪ κ.α.

Τα βίντεο είναι πολύ περισσότερα, καθώς το EviaZoom έχει παίξει φέτος, τουλάχιστον 100 φορές στα πανελλήνια τηλεοπτικά κανάλια (δελτία ειδήσεων, εκπομπές κ.α.)

* Τις ειδήσεις του EviaZoom.gr, αναδημοσιεύουν καθημερινά το Newsit.gr, το Zougla.gr, το Protothema.gr, το Newsbomb.gr κ.α..


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA