Χαλκίδα: Ο Βαγγέλης Γερμανός στο Xenia bar-cafe την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου - Είσοδος ελεύθερη | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Ο Βαγγέλης Γερμανός στο Xenia bar-cafe την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου - Είσοδος ελεύθερη

Ο Βαγγέλης Γερμανός θα τραγουδήσει ζωντανά στο Xenia bar-cafe, (Φρούριο Χαλκίδας) την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016, Ώρα έναρξης 22.30 | Είσοδος ελεύθερη...
 
Κηπουρός, Κρουαζιέρα, Απόκληρος, Μπανιέρα, Δραπέτης, Γόησσα.... και άλλα πολλά αγαπημένα τραγούδια, σε μια βραδιά ονειρεμένη, όπου τον "συνοδεύουν" όλες οι μεγάλες του επιτυχίες - που όλοι σιγοτραγουδάμε - καθώς και η "Πέμπτη Εποχή", όπως ο ίδιος τιτλοφορεί την μπάντα του, σε απόλυτη ηλεκτρική μορφή... !
Simos Kokavesis (ηλ. κιθάρα, τραγούδι, φωνητικά)
Μάνος Δελώτης (μπάσο, φωνητικά)
Peter Χαραλαμπίδης (ντράμς, κρουστά)

Ο Βαγγέλης Γερμανός αποτελεί μια σταθερή αξία στην ελληνική μουσική σκηνή, διατηρώντας ένα "χαμηλών τόνων" προφίλ και μία "υψηλού επιπέδου" καλλιτεχνική δημιουργικότητα.. ένας μαθηματικός του συναισθήματος που στα τραγούδια του λύνει με ακρίβεια τις εξισώσεις και τους γρίφους που ταλαιπωρούν την ύπαρξή μας..
 
Χωρίς να χάνει την πίστη του στον άνθρωπο και στην αλλαγή προς το καλύτερο, ζωγραφίζει με τελείως προσωπικό τρόπο τη σημερινή πραγματικότητα με εργαλεία του την απλότητα και την αμεσότητα.. να μην λείψει κανείς..!!

Ώρα έναρξης 22.30 | Είσοδος ελεύθερη

Xenia Café - bar
22210/24.616
xenia@pollalisgroup.com

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA