Χαλκίδα: Ένταση μεταξύ αγροτών και οδηγών στην Υψηλή Γέφυρα - «Κλείσε την μηχανή, για μισή ωρίτσα θα περιμένεις» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: Ένταση μεταξύ αγροτών και οδηγών στην Υψηλή Γέφυρα - «Κλείσε την μηχανή, για μισή ωρίτσα θα περιμένεις» (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Ένταση μεταξύ αγροτών και οδηγών στην Υψηλή Γέφυρα - «Κλείσε την μηχανή, για μισή ωρίτσα θα περιμένεις» (ΒΙΝΤΕΟ)
Δυναμικές κινητοποιήσεις και στην Εύβοια - Το μεσημέρι της Δευτέρας (25-01-2016) οι αγρότες έκλεισαν αιφνιδιαστικά το δρόμο στην Υψηλή Γέφυρα της Χαλκίδας, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση με τους οδηγούς που δεν πρόλαβαν να περάσουν με τα οχήματα τους...

ΒΙΝΤΕΟ

Αντιπροσωπευτικό τμήμα των αγροτών συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας (25-01-2016) με τον Αντιπεριφερειάρχη Νομού Εύβοιας, Φάνη Σπανό και στη συνέχεια οι αγρότες περνώντας μέσα από την πόλη, κατευθύνθηκαν προς την Υψηλή Γέφυρα, όπου απέκλεισαν τον δρόμο για περίπου μισή ώρα.
Χαλκίδα: Πορεία με τα τρακτέρ στο κέντρο της πόλης (ΦΩΤΟ)
Στην Υψηλή Γέφυρα επικράτησε ένταση μεταξύ οδηγών και αγροτών όταν κάποιοι οδηγοί δεν πρόλαβαν να περάσουν με τα οχήματα τους. «Κλείσε την μηχανή, για μισή ωρίτσα θα περιμένεις» φώναξε ένας αγρότης σε οδηγό ΙΧ που διαμαρτυρήθηκε γιατί δεν μπορούσε να περάσει.
Χαλκίδα: Ένταση μεταξύ αγροτών και οδηγών στην Υψηλή Γέφυρα - «Κλείσε την μηχανή, για μισή ωρίτσα θα περιμένεις» (ΒΙΝΤΕΟ)Τελικά οι αγρότες αποχώρησαν από το σημείο και ο δρόμος δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA