Κλαίει ολόκληρη η Εύβοια για το θάνατο του 20χρονου σπουδαστή Δημήτρη Κόκκου από τις Κονίστρες (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κλαίει ολόκληρη η Εύβοια για το θάνατο του 20χρονου σπουδαστή Δημήτρη Κόκκου από τις Κονίστρες (ΦΩΤΟ)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΚΚΟΣ
Συγκλόνισε το πανελλήνιο ο θάνατος των δύο σπουδαστών, Δημήτρη Κόκκου και Βαγγέλη Μπούζουκα, οι οποίοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, όταν το τετράχρονο όχημα στο οποίο επέβαιναν, ξέφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα στην περιοχή Κουμπέλη, στα Χανιά. Λίγη ώρα αργότερα οι δύο φοιτητές ανασύρθηκαν νεκροί...

Click for more: Εύβοια: Σπαραγμός στις Κονίστρες για τον θάνατο 20χρονου φοιτητή - Σκοτώθηκε σε τροχαίο στα Χανιά (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ηταν μετά τις 7 το απόγευμα του Σαββάτου, όταν σε μια στροφή του δρόμου κοντά στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού το τετράτροχο όχημα έφυγε από τον δρόμο, έσπασε τις προστατευτικές μπάρες και έπεσε στα βράχια της θάλασσας. Ενας 23χρονος φίλος των άτυχων νεαρών, που ακολουθούσε με το δικό του μηχανάκι (ένα παπάκι), είδε την πτώση της μοτοσικλέτας στον γκρεμό. 
Αμέσως βούτηξε στη θάλασσα για να βοηθήσει τους φίλους του, ωστόσο, σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, τα κύματα που έσκαγαν με δύναμη στα βράχια τον ανάγκασαν να βγει έξω και να καλέσει σε βοήθεια.

Το απόγευμα της Κυριακής (20-03-2016) ολοκληρώθηκε η νεκροψία και, σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που πραγματοποίησε ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης, ο θάνατος των δύο άτυχων νέων επήλθε από πνιγμό.
Ο Δημήτρης Κόκκος...

Ο 20χρονος αδικοχαμένος φοιτητής από τις Κονίστρες, σπούδαζε στη Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών του ΤΕΙ Κρήτης στα Χανιά και ήταν γιος του Τομεάρχη ΕΚΑΒ Κύμης-Καρύστου, Νίκου Κόκκου.

Θρήνος στη κηδεία του Ηρακλειώτη φοιτητή...

Μέσα σε κλίμα οδύνης συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν το πρωί της Δευτέρας τον 22χρονο Βαγγέλη Μπούζουκα.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του αδικοχαμένου νεαρού που αποχαιρέτησαν το σπλάχνο τους...
μπουζουκας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Εύβοια: Σπαραγμός στις Κονίστρες για τον θάνατο 20χρονου φοιτητή - Σκοτώθηκε σε τροχαίο στα Χανιά (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)


Εύβοια: Θρήνος! Γιος του Νίκου Κόκκου ο άτυχος φοιτητής που σκοτώθηκε στα Χανιά!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA