Ο Πέτρος Ποδάρας υποψήφιος πρόεδρος για τη ΝΟΔΕ Εύβοιας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Πέτρος Ποδάρας υποψήφιος πρόεδρος για τη ΝΟΔΕ Εύβοιας

Ο Πέτρος Ποδάρας υποψήφιος πρόεδρος για τη ΝΟΔΕ Εύβοιας
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του EviaZoom.gr, ο Πέτρος Ποδάρας πήρε την απόφαση να διεκδικήσει την προεδρία της ΝΟΔΕ Εύβοιας, με αντίπαλο τον Απόστολο Βαρδακώστα, ο οποίος αποφάσισε να είναι ξανά υποψήφιος...

Η υποψηφιότητα του 49χρονου Πέτρου Ποδάρα για τη προεδρία της ΝΟΔΕ Εύβοιας που αναμένεται να δημοσιοποιηθεί και επίσημα τις επόμενες ώρες, χαρακτηρίζεται από πολλούς "γαλάζιους" ως ευχάριστη έκπληξη, καθώς όπως λένε, μπορεί να δώσει νέα πνοή στη Νέα Δημοκρατία για το Νομό Εύβοιας, η οποία στις τελευταίες εθνικές εκλογές υπέστη πανωλεθρία, εκλέγοντας μόνο ένα βουλευτή, έναντι τεσσάρων που εξέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Την απόλυτη στήριξή του στο πρόσωπο του Πέτρου Ποδάρα, εξέφρασε και ο πολιτευτής της ΝΔ, Βασίλης Δεμερτζής, ο οποίος διετέλεσε με επιτυχία στο παρελθόν και πρόεδρος της ΝΟΔΕ Εύβοιας.

Ο Πέτρος Ποδάρας είναι Διπλωματούχος Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής του Πολυτεχνείου Πατρών (1989) και κάτοχος Master Επιστήμης Υπολογιστών από το Πανεπιστήμιο Bridgeport, USA (1991). Εργασίες του έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικά περιοδικά και σε πρακτικά συνεδρίων. Διαμένει στη Νέα Αρτάκη όπου γεννήθηκε το 1967. Είναι παντρεμένος με τη συμβολαιογράφο Ναυσικά Κίλιμπα και έχουν μια κόρη.

Η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις εκλογές της ΝΟΔΕ Εύβοιας θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 12 Απριλίου 2016, ενώ η εκλογή νέου Προέδρου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Απριλίου 2016.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Εύβοια: Μαλλιά κουβάρια στη ΝΔ - Φίλιππος Μακρής στο EviaZoom: «Ο Βαρδακώστας πρέπει να φύγει απο την ΝΟΔΕ Εύβοιας γιατί δεν υπάρχει...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA