Ένοπλη ληστεία στην Ερέτρια: Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Star Channel | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Ένοπλη ληστεία στην Ερέτρια: Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Star Channel

Ένοπλη ληστεία στην Ερέτρια: Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Star Channel
Στη τηλεόραση του Star Channel έπαιξε το απόγευμα της Τετάρτης (06-04-2016) το ρεπορτάζ του EviaZoom.gr για την ένοπλη ληστεία σε βάρος χρηματαποστολής που σημειώθηκε σε ΑΤΜ της Alpha Bank, έξω από το κατάστημα «Info Center Evias» στην Ερέτρια...

Όπως θα δείτε στο βίντεο, η είδηση του EviaZoom.gr αναδημοσιεύτηκε καρέ καρέ, δείχνοντας παράλληλα και το site, στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων με την Ελένη Τσαγκά και την Τασούλα Παπανικολάου, στην ενότητα "Το STAR παντού".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ BΙΝΤΕΟ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ 
Η ενοπλη ληστεία σημειώθηκε στις 11:10 το πρωί της Τετάρτης (06-04-2016) έξω από το κατάστημα «Info Center Evias» που βρίσκεται στην οδό Λεωφ. Ίσιδος στην Ερέτρια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δυο ληστές "χτύπησαν" χρηματαποστολή και στη συνέχεια διέφυγαν με ένα μαύρο τζιπ Cherokee. Ήταν δυο, βαριά οπλισμένοι με καλάσνικοφ, και κουκούλες full face όπου από τις κινήσεις τους φάνηκαν "επαγγελματίες" και καλά διαβασμένοι. Τα χρήματα προορίζονταν για το ΑΤΜ της Αlpha Bank που έχει τοποθετηθεί στην επιχείρηση «Info Center Evias» με τους δράστες να αιφνιδιάζουν τους πάντες και να καταφέρνουν να απομακρυνθούν με τα χρήματα.

Στην αστυνομική Δ/νση Ευβοίας και τους όμορους νομούς σήμανε συναγερμός. Οι αστυνομικοί στήνουν μπλόκα σε όλα τα κομβικά σημεία για αν εντοπίσουν το "ξεβαμμένο" μαύρο Cherokee, ωστόσο είναι πολύ πιθανό οι ληστές να το έχουν εγκαταλείψει και να κινούνται με άλλο αυτοκίνητο ή μηχανή. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που άρπαξαν!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA