Σοκ στην Έξω Παναγίτσα: 13χρονος Ρουμάνος βίασε σε χωράφι 5χρονο αγοράκι - Μετά την ομολογία συνελήφθησαν και οι γονείς! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σοκ στην Έξω Παναγίτσα: 13χρονος Ρουμάνος βίασε σε χωράφι 5χρονο αγοράκι - Μετά την ομολογία συνελήφθησαν και οι γονείς!

Ένα σοκαριστικό περιστατικό, το οποίο δεν ανακοινώθηκε ποτέ από την ΕΛ.ΑΣ, διαδραματίστηκε το απόγευμα της Τρίτης (12-04-2016) στην Έξω Παναγίτσα Χαλκίδας - 13χρονος Ρουμάνος που διαμένει στη περιοχή ξεμονάχιασε σε χωράφι το 5χρονο αγοράκι που είχε βγει έξω να παίξει και στη συνέχεια το βίασε με ιδιαίτερη αγριότητα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το 5χρονο αγοράκι, το οποίο κατάγεται από την Χαλκίδα, έπεσε θύμα βιασμού από τον 13χρονο Ρουμάνο το απόγευμα της Τρίτης (12-04-2016) στη συνοικία των Αγίων Αναργύρων στην Έξω Παναγίτσα.

Ο 13χρονος δράστης, μετά την σύλληψη του, ομολόγησε στους αστυνομικούς πως απομόνωσε τον 5χρονο σε χωράφι που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από τα σπίτια του χωριού και στη συνέχεια αφού του κατέβασε το παντελόνι, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του!

Ευτυχώς κάποιοι άκουσαν τις φωνές του 5χρονου και έσπευσαν στο σημείο! Αμέσως ειδοποίησαν την Ασφάλεια Χαλκίδας όπου και συνέλαβε τον 13χρονο, ο οποίος ομολόγησε στο τμήμα την αποτρόπαια πράξη του. Στη συνέχεια συνελήφθησαν και οι γονείς του με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Αίσθηση προκαλεί ότι η ΕΛ.ΑΣ δεν εξέδωσε ανακοίνωση για ένα τέτοιο σοκαριστικό περιστατικό το οποίο έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Χαλκίδας.

Σε βάρος του 13χρονου που αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος ασκήθηκε ποινική διώξη σε βαθμό κακουργήματος.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA