Χαλκίδα: Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας στον Κινηματογράφο Μάγια - Ετοιμαστείτε, έρχεται νέος διαγωνισμός! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας στον Κινηματογράφο Μάγια - Ετοιμαστείτε, έρχεται νέος διαγωνισμός!

Δείτε τις νέες ταινίες που θα προβληθούν στον Κινηματογράφο Μάγια από την Πέμπτη 5 Μαϊου εως την Τετάρτη 11 Μαϊου 2016 - Συντονιστείτε στην επίσημη σελίδα του EviaZoom στο facebook για να κερδίσετε δωρεάν προσκλήσεις!


Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος 3D
Captain America: Civil War 3D


ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 19.10-22.30

ΣΚΗΝΟΘΕΣΊΑ: Anthony Russo, Joe Russo

ΣΕΝΑΡΙΟ: Christopher Markus, Stephen McFeely

ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Paul Bettany, Anthony Mackie, Jeremy Renner, Don Cheadle, Elizabeth Olsen, Paul

Rudd, Frank Grillo, William Hurt, Martin Freeman

Υπόθεση:
Οι Anthony Russo και Joe Russo (Captain America 2: O Στρατιώτης του Χειμώνα) επιστρέφουν και μας παρουσιάζουν τις νέες περιπέτειες του Cap στην ταινία Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει ο Chris Evans που υποδύεται ξανά τον Steve Rogers/Captain America.

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μια συναρπαστική σύναξη σούπερ ηρώων και χαρακτήρων του κόσμου της Marvel, αφού προελαύνουν από μπροστά μας οι: Spider-Man (Tom Holland), Ant-Man (Paul Rudd), Iron Man (Robert Downey Jr.), Hawkeye (Jeremy Renner), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Vision (Paul Bettany), Winter Soldier (Sebastian Stan) και φυσικά η Black Widow (Scarlett Johansson). Αυτή τη φορά όμως…

Τίποτα δεν θα είναι πάλι το ίδιο. Τα στρατόπεδα χωρίστηκαν - η μάχη ξεκινάει..

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 3D: 8 ΕΥΡΩ (κανονικό)

Η ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.



Ροβινσώνας Κρούσος 3D
Robinson Crusoe 3D


ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 17.00

(ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 8/5)

Σκηνοθεσία: Vincent Kesteloot, Ben Stassen

Υπόθεση:
Το πολυαγαπημένο μυθιστόρημα, ένα από τα κλασικότερα όλων των εποχών, μεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη σε μια χορταστική, ξεκαρδιστική 3D ταινία κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια!

Σε ένα μικρούλι εξωτικό νησί, ένας εξωστρεφής, περιπετειώδης παπαγάλος με το όνομα Μακ ζει με άλλα ζώα φίλους του σε έναν επίγειο παράδεισο. Όμως ο Μακ διαρκώς ονειρεύεται ότι θα ανακαλύψει τον κόσμο, μακριά από το νησί τους. Μετά από μια μεγάλη καταιγίδα, ο Μακ και οι φίλοι του ξυπνούν για να βρουν ένα περίεργο πλάσμα στην παραλία: έναν άνθρωπο, τον Ροβινσώνα Κρούσο.

Ο Μακ -που κερδίζει το παρατσούκλι Παρασκευάς από τον Ροβινσώνα- αμέσως καταλαβαίνει ότι ο Ροβινσώνας θα τους βοηθήσει να φύγουν από το νησί για να εξερευνήσουν τον κόσμο. Παρομοίως, ο Ροβινσώνας συνειδητοποιεί ότι θα χρειαστεί την βοήθειά τους για να φύγει από το νησί. Δεν είναι πάντα εύκολο –τα ζώα δεν μιλούν «ανθρώπινα»- αλλά σιγά-σιγά όλοι μαθαίνουν να ζουν αρμονικά μαζί.

Ώσπου, η άνετη ζωή τους ανατρέπεται από δυο αγριόγατες που θέλουν να πάρουν τον έλεγχο του νησιού. Μέσα από την μάχη που ακολουθεί, ο Ροβινσώνας Κρούσος και οι φίλοι του ανακαλύπτουν την πραγματική δύναμη της φιλίας ενάντια σε όλα τα εμπόδια.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 3D: 8 ΕΥΡΩ (κανονικό) - 7 ΕΥΡΩ (παιδικό)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA