Χαλκίδα: Με αυτό το διαφημιστικό φυλλάδιο γέμισε την πόλη ο Χρήστος Παγώνης, προσπαθώντας να πείσει τους δημότες ότι έχει προσφέρει έργο! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Με αυτό το διαφημιστικό φυλλάδιο γέμισε την πόλη ο Χρήστος Παγώνης, προσπαθώντας να πείσει τους δημότες ότι έχει προσφέρει έργο! (ΦΩΤΟ)

Χαλκίδα: Με αυτό το διαφημιστικό φυλλάδιο γέμισε την πόλη ο Χρήστος Παγώνης, προσπαθώντας να πείσει τους δημότες ότι έχει προσφέρει έργο! (ΦΩΤΟ)
Ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης στην προσπάθεια του να πείσει τους δημότες της πόλης, ότι έχει παρουσιάσει έργο εως τώρα, έβγαλε μέχρι και 12σελιδο διαφημιστικό φυλλάδιο, με τίτλο "18 Μήνες Δράσεις & Έργα" το οποίο και μοιράστηκε σε όλη την Χαλκίδα...

Άμεση ήταν και η αντίδραση της Αντιπολίτευσης του Δήμου Χαλκιδέων, η οποία κάνει λόγο για παραπληροφόρηση, μιας και πολλά έργα που περιέχει το φυλλάδιο, όπως η ανάπλαση του κέντρου της Χαλκίδας, η αποκατάσταση των σπηλαίωσεων κ.α., έχουν γίνει από την προηγούμενη δημοτική Αρχή. Παράλληλα, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ο δήμαρχος παρουσιάζει σαν μεγάλες δράσεις του Δήμου, την Ανάβαση Ριτσώνας, απλές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ακόμη και το Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας.

"Πέρασε ένας και πλέον χρόνος από την ημέρα που αναλάβαμε, με εντολή σας, τη διοίκηση του Δήμου Χαλκιδέων. Στο διάστημα αυτό η χώρα μας βίωσε πρωτοφανείς συνθήκες αστάθειας, αβεβαιότητας και δραστικών αλλαγών. Οι αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις, οι έλεγχοι κεφαλαίων, το «πάγωμα» κάθε λογής χρηματοδοτήσεων και δημοσίων επενδύσεων (ΕΣΠΑ κτλ), είχαν ως αποτέλεσμα, όχι μόνο τη στασιμότητα αναπτυξιακών πολιτικών και δράσεων, αλλά και την ουσιαστική μείωση των εγγυημένων κονδυλίων για την αντιμετώπιση των βασικών λειτουργικών αναγκών του Δήμου μας. Στο διάστημα αυτό δεν μείναμε απραγείς..." αναφέρει στην αρχή του προλόγου του, ο δήμαρχος.

Δείτε το 12σελιδο φυλλάδιο του Χρήστου Παγώνη:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA