Τροχαίο στα Ψαχνά: Ακρωτηριάστηκε το χέρι του 21χρονου μοτοσυκλετιστή - Δείτε φωτογραφίες από το εφιαλτικό τροχαίο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τροχαίο στα Ψαχνά: Ακρωτηριάστηκε το χέρι του 21χρονου μοτοσυκλετιστή - Δείτε φωτογραφίες από το εφιαλτικό τροχαίο

Τροχαίο στα Ψαχνά: Ακρωτηριάστηκε το χέρι του 21χρονου μοτοσυκλετιστή - Δείτε φωτογραφίες από το εφιαλτικό τροχαίο
Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αθηνών "Γ. Γεννηματάς", ο 21χρονος μοτοσυκλετιστής Ανδρέας Σουρτζής (από το Πήλι), έπειτα από τροχαίο ατύχημα (δείτε ΕΔΩ) που σημειώθηκε στις 12:15 το μεσημέρι της Παρασκευής (10-06-2016) στην οδό Αγγελή Γοβιού, στα Ψαχνά...

Όπως μετέδωσε από νωρίς το EviaZoom.gr, η μηχανή του 21χρονου συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο νεαρός μοτοσυκλετιστής, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, διακομίσθηκε στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Αθηνών "Γ. Γεννηματάς" όπου υποβλήθηκε σε σοβαρό χειρουργείο. Παράλληλα οι νεαροί φοιτητές που επέβαιναν στο αυτοκίνητο είναι όλοι καλά στην υγεία τους.
Σύμφωνα με νέες αποκλειστικές πληροφορίες του EviaZoom.gr, το ένα χέρι του 21χρονου ακρωτηριάστηκε, ενώ οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν τα πόδια του, που ήταν βαριά τραυματισμένα.

Δείτε τις εικόνες από το σημείο του τροχαίου, που δημοσίευσε στο facebook ο Σταύρος Τζιγιάννης και η Ομάδα Έρευνας & Διάσωσης Εύβοιας:  

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Ψαχνά: Ώρες αγωνίας για τον 21χρονο μοτοσυκλετιστή που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο! (ΦΩΤΟ)

Καστέλλα Ψαχνών: Συνεχίζεται το μυστήριο με τον θάνατο του 33χρονου Βαγγέλη Σαλή (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA