Με πανό στο Δίστομο ο Ευβοιώτης γιατρός Αλέξανδρος Δάβρης μαζί με Ζωή Κωνσταντοπούλου και Ραχήλ Μακρή - Φώναζαν γερμανοτσολιά τον Νίκο Βούτση (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
 

Με πανό στο Δίστομο ο Ευβοιώτης γιατρός Αλέξανδρος Δάβρης μαζί με Ζωή Κωνσταντοπούλου και Ραχήλ Μακρή - Φώναζαν γερμανοτσολιά τον Νίκο Βούτση (ΦΩΤΟ)

Αντιπροσωπεία της "Πλεύσης Ελευθερίας" με επικεφαλής την Ζωή Κωνσταντοπούλου, τους Γιάννη Σταθά, Ραχήλ Μακρή, Κώστα Ζηκογιάννη, αλλά και τον Ευβοιώτη γιατρό Αλέξανδρο Δάβρη, έδωσαν το παρών στην πορεία προς το Μνημείο των πεσόντων με πανό των Γερμανών Ακτιβιστών "ΑΚ Δίστομο", που ενεργοποιούνται για την εκτέλεση της δικαστικής απόφασης, με την οποία δικαιώνονται τα θύματα του Διστόμου και υποχρεώνεται το Γερμανικό Κράτος να καταβάλει τις οφειλόμενες αποζημιώσεις...

Κάποια στιγμή ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης πέρασε μπροστά από το πανό και τότε σύμφωνα με πληροφορίες, ακούστηκαν συνθήματα για γερμανοτσολιάδες. Οι ίδιες πληροφορίες λένε, ότι ο κύριος Βούτσης δεν έδωσε συνέχεια και απλώς προσπέρασε.
Μεταξύ άλλων, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε για το Δίστομο: 

"Δεν έχει υπάρξει Υπουργός Δικαιοσύνης της Ελλάδας που να θέσει την υπογραφή του για την εκτέλεση της απόφασης του Διστόμου. Η σημερινή Κυβέρνηση, η Κυβέρνηση Τσίπρα, πούλησε την υπόθεση των Γερμανικών Οφειλών, πούλησε την υπόθεση του Διστόμου, όπως πούλησε την Πατρίδα. Εναπόκειται, στους Έλληνες και τις Ελληνίδες αλλά και σε όλους τους ανθρώπους που αγωνίζονται για Ελευθερία, Δημοκρατία, Δικαιοσύνη και σεβασμό των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αλλά και για Ειρήνη, να παλέψουν προκειμένου να δικαιωθούν τα θύματα του Διστόμου αλλά και να λογοδοτήσει η εγκληματήσασα Γερμανία. Δεν υπάρχει Ειρήνη χωρίς Δικαιοσύνη. Δεν υπάρχει απόδοση ευθύνης χωρίς αποζημίωση των θυμάτων του Διστόμου, χωρίς καταβολή των Γερμανικών Οφειλών. Η Πλεύση Ελευθερίας θα συνεχίσει τον αγώνα για την καταβολή των Γερμανικών Αποζημιώσεων και Οφειλών, για την επιστροφή των κλεμμένων αρχαιολογικών θησαυρών, για την αποπληρωμή του αναγκαστικού κατοχικού δανείου και για την αποζημίωση και αποκατάσταση των καταστροφών αλλά και για την αποζημίωση των θυμάτων..."

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA