Χαλκίδα: Σοκάρει η «εισβολή» του αυτοκινήτου σε σπίτι! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Σοκάρει η «εισβολή» του αυτοκινήτου σε σπίτι! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα»

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ
Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη, μίλησε την Πέμπτη (09-06-2016) ο Μιχάλης Τσοκάνης, ο οποίος μετέδωσε το ρεπορτάζ για το απίστευτο τροχαίο με την «εισβολή» ενός αυτοκινήτου σε σπίτι στην οδό Αναπαύσεως στη Χαλκίδα, που διαμένει οικογένεια αλλοδαπών με ένα μικρό παιδάκι το οποίο τραυματίστηκε στο μάτι και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας...

Στην εκπομπή έπαιξαν και πλάνα από το αποκλειστικό βίντεο του EviaZoom.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

Το ασυνήθιστο τροχαίο ατύχημα συνέβη στις 11:30 το πρωί της Τετάρτης (08-06-2016), όταν το ένα όχημα που ερχόταν από τον δρόμο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, παραβίασε το STOP και συγκρούστηκε με το ΙΧ που κινούταν προς την Αναπαύσεως το οποίο έφυγε από την πορεία του και «μπούκαρε» στο σπίτι που βλέπετε.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ
Το παιδάκι της οικογένειας τραυματίστηκε ελαφρά στο μάτι και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου νοσηλεύεται μέχρι τώρα.

Την υπόθεση διερευνά η Τροχαία Χαλκίδας.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Πανικός στη Χαλκίδα: Αυτοκίνητο «μπούκαρε» σε σπίτι μετά από τροχαίο - Παιδάκι τραυματίστηκε στο μάτι! Αυτόπτης μάρτυρας και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μιλούν αποκλειστικά στο EviaZoom.gr (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτη ληστεία στην Ερέτρια - Μεταμφιέστηκε σε παπά και λήστεψε τράπεζα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μακρυκάπα: Συγκλονίζει ο μυστήριος θάνατος των αδερφών Αλαφάκη - Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε πως παρουσίασε ο ΑΝΤ1 το αποκλειστικό ρεπορτάζ και το βίντεο του EviaZoom.gr για το τροχαίο στην Αμάρυνθο (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA