Βόρεια Εύβοια: Αναζωπύρωση της πυρκαγιάς στη Λίμνη - Τεράστια καταστροφή - Η πύρινη λαίλαπα απειλεί το λύκειο του χωριού - Στάχτη πάνω από 20.000 στρέμματα δάσους (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βόρεια Εύβοια: Αναζωπύρωση της πυρκαγιάς στη Λίμνη - Τεράστια καταστροφή - Η πύρινη λαίλαπα απειλεί το λύκειο του χωριού - Στάχτη πάνω από 20.000 στρέμματα δάσους (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου (30-07-2016) στην περιοχή Φαράκλα της Βόρειας Εύβοιας πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις και έφτασε μέχρι την κωμόπολη της Λίμνης...

Η φωτιά έφτασε σε απόσταση λίγων μέτρων από το Λύκειο Λίμνης, ενώ η οικολογική καταστροφή είναι τεράστια, καθώς πάνω από 20.000 στρέμματα δάσους έχουν γίνει στάχτη. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Το πύρινο μέτωπο τέθηκε υπό έλεγχο το πρωί της Κυριακής (31-07-2016) ωστόσο λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν αυτή την ώρα στην περιοχή παρατηρείται μερική αναζωπύρωση της πυρκαγιάς.
Η φωτιά ξεκίνησε από την περιοχή Φαράκλα στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου και έφτασε σε λίγες ώρες πάνω από την παραθαλάσσια περιοχή Κατούνια της Λίμνης.

Τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και τα ελικόπτερα ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί τις πτήσεις για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ όλη τη νύχτα 120 πυροσβέστες έδιναν μάχη για να αποτρέψουν την επέκτασή της.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Πυροσβεστική, από το πρωί της Κυριακής, επιχειρούν 120 πυροσβέστες με 48 οχήματα, 44 πεζοπόρο, 30 στρατιώτες, 7 μηχανήματα, 11 υδροφόρες, πέντε αεροσκάφη και πέντε ελικόπτερα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Βόρεια Εύβοια: «Κόλαση» φωτιάς στη Φαράκλα! Οι φλόγες έφτασαν στη Λίμνη - Εκκενώθηκε ξενοδοχείο (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA