Χαλκίδα: Σάλος από την καταγγελία για ξυλοδαρμό 24χρονης υπαλλήλου στην Αβάντων - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το απογευματινό δελτίο ειδήσεων του STAR | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Σάλος από την καταγγελία για ξυλοδαρμό 24χρονης υπαλλήλου στην Αβάντων - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το απογευματινό δελτίο ειδήσεων του STAR

Χαλκίδα: Σάλος από την καταγγελία για ξυλοδαρμό 24χρονης υπαλλήλου από τον εργοδότη της - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το απογευματινό δελτίο ειδήσεων του STAR
Στη τηλεόραση του Star Channel έπαιξε το απόγευμα της Παρασκευής (01-07-2016) το αποκλειστικό ρεπορτάζ του EviaZoom.gr με τον καταγγελόμενο ξυλοδαρμό της 24χρονης υπαλλήλου που φέρεται να σημειώθηκε την Τρίτη (21-06-2016) από τον εργοδότη της, σε καφετέρια της Αβάντων......

Όπως θα δείτε, το ρεπορτάζ του EviaZoom.gr αναδημοσιεύτηκε καρέ καρέ, δείχνοντας παράλληλα και το site, στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων με την Ράνια Τραγόμαλλου και την Τασούλα Παπανικολάου, στην ενότητα "Το STAR παντού".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο πατέρας της 24χρονης, Γιώργος Παππάς, μίλησε αποκλειστικά στο EviaZoom.gr, καταγγέλοντας ότι η κόρη του έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον εργοδότη της, Ευάγγελο Μπεκρή, αλλά και την σύντροφο του, μέσα στην καφετέρια "Ακαδημία Καφέ" που βρίσκεται στην οδό Αβάντων 67.

Σημειώνεται ότι το EviaZoom.gr επικοινώνησε με τον Ευάγγελο Μπεκρή ο οποίος δεν θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια, τονίζοντας ωστόσο ότι όσα του προσάπτουν είναι ψεύδη και πως θα προχωρήσει σε υποβολή μηνύσεων.


Ο Γιώργος Παππάς είπε τα εξής: "Την Τρίτη πήγε η κόρη μου με το χαρτί από την επιθεώρηση εργασίας να πάρει την απόλυση. Πηγαίνοντας να πάρει την απόλυση εκείνος της έκανε εκβιασμό, λέει ναι ε; την απόλυση αλλά θα μου υπογράψεις τα δεδουλευμένα, ποια δεδουλευμένα; αφού της τα χρωστάει πως θα υπογράψει αν δεν πάρει, έτσι δεν είναι; Να φαινόταν ότι είχε κάνει οικειοθελή αποχώρηση. Και εκείνη την ώρα την χτύπησε, μαζί με την σύντροφο του, με το που τρώει την πρώτη η κόρη μου πέφτει κάτω και εκείνη την βουτάει από τα μαλλιά και την έχει γρατσουνίσει, την έχει σχίσει στο λαιμό της, στο πρόσωπο της στο αριστερό το μάτι από τα νύχια. Αυτά είναι καταγεγραμένα στην έκθεση του Νοσοκομείου. Αμυχές στην κοιλιά, κλωτσιές που την χτυπούσαν στη κοιλιά και γιαυτό έκαναν την αξονική στη κοιλιακή χώρα και είδανε μια σκιά στην κοιλιά της και γιαυτό πήγαμε και κάνανε την αξονική." τόνισε ο Γιώργος Παππάς και συνέχισε:

"Η αστυνομία έφτασε μετά από τηλέφωνο εκεί πέρα, τους πήρε και τους δυο μαζί το ζευγάρι που χτυπήσανε, πήρε και την κόρη μου, η οποία δεν μπορούσε να καταθέσει γιατί είχε τάσεις εμετού που την είχε χτυπήσει με κλωτσιές στην κοιλιά και μετά την πήρανε και την πήγανε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, διαπιστώσανε ότι κάτι υπήρχε στην κοιλιακή χώρα και την κρατήσανε μέσα και την δεύτερη μέρα και της κάνανε αξονική. Γράφτε τα ακριβώς όπως σας τα είπα εγώ. Πήγε το κορίτσι να πάρει την απόλυση της, της έκανε εκβιασμό για να υπογράψει οικειοθελή αποχώρηση και η κόρη μου του ζήτησε τα δεδουλευμένα και εκείνη την ώρα την χτύπησε. Είναι κοντά ένα χιλιάρικο (1.000 ευρώ) είναι οι υπερωρίες της, είναι τα ημερομίσθια της, τα επιδόματα της, είναι όλα.." 

ΒΙΝΤΕΟ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Καταγγελία για ξυλοδαρμό εργαζόμενης στην Αβάντων: Ο πατέρας της 24χρονης μιλάει αποκλειστικά στο EviaZoom.gr - «Η κόρη μου ζήτησε τα δεδουλευμένα και την χτύπησαν» (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Ο Στέφανος Μπασινάς μιλάει αποκλειστικά στο EviaZoom.gr για τον φερόμενο ξυλοδαρμό της 24χρονης υπαλλήλου από τον εργοδότη της (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Καταγγελία σοκ για ιδιοκτήτη καφετέριας - Πλάκωσε στο ξύλο την 24χρονη υπάλληλο επειδή τον κατήγγειλε στην επιθεώρηση εργασίας!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA