Ερέτρια: Ο Βασίλης Καρράς «βούλιαξε» το Κτήμα Μπουρέλη! Πυροτεχνήματα, σαμπάνιες και χορός μέχρι το πρωί για τον «άρχοντα της νύχτας» που φώναζε από το μικρόφωνο: "Ρε σεις βαράτε λίγο, να σας γουστάρω θέλω..." (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ερέτρια: Ο Βασίλης Καρράς «βούλιαξε» το Κτήμα Μπουρέλη! Πυροτεχνήματα, σαμπάνιες και χορός μέχρι το πρωί για τον «άρχοντα της νύχτας» που φώναζε από το μικρόφωνο: "Ρε σεις βαράτε λίγο, να σας γουστάρω θέλω..." (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)


Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο από την εμφάνιση του Βασίλη Καρρά που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (13-08-2016) στο «Κτήμα Μπουρέλη», στην Ερέτρια...

Όπως θα δείτε η νύχτα έγινε μέρα, από τα δεκάδες πυροτεχνήματα που γέμισαν τον ουρανό, λίγο πριν βγει στην πίστα ο Βασίλης Καρράς ο οποίος χάρισε στους θεατές που γέμισαν ασφυκτικά το κτήμα, μια αξέχαστη νύχτα, με τη σαμπάνια να ρέει άφθονη, ενώ τα καλάθια με τα λουλούδια έπεφταν "βροχή".
 
ΒΙΝΤΕΟ
Παράλληλα ο γνωστός λαϊκός καλλιτέχνης ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός, καθώς εκτός από τις μεγάλες και γνωστές επιτυχίες που τραγούδησε, ζητούσε αρκετές φορές από το κοινό να ξεσηκωθεί, φωνάζοντας χαρακτηριστικά: "Ρε σεις βαράτε λίγο, να σας γουστάρω θέλω, να σας ακούω θέλω... " ενώ σε άλλο χρονικό σημείο φώναξε από το μικρόφωνο: "Εκεί κάτω τι γίνεται σε μνημόσυνο είσαστε;" Ρε σεις κουρασμένοι είσαστε" με τον κόσμο να απαντά με χειροκρότημα και χορό που κράτησε μέχρι νωρίς το πρωί.

Ο ιδιοκτήτης του κτήματος, Γιάννης Μπουρέλης, δήλωσε πως έγινε sold out και ευχαρίστησε δημόσια τον κόσμο και τον άρχοντα Βασίλη Καρρά, όπως τον αποκάλεσε χαρακτηριστικά.

Δείτε αποκλειστικά πλάνα που αποθανάτισε ο φακός του EviaZoom.gr από το μεγάλο event του καλοκαιριού που έγινε το βράδυ του Σαββάτου (13-08-2016) στο «Κτήμα Μπουρέλη».

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA