Ψητοπωλείο «Ο Ζαχαριάς» στη Χαλκίδα: «Αν πεινάς... έλα σε μας!» - 17 χρόνια παράδοση στην ποιότητα - Πίτα με γύρο ή σουβλάκι μόνο 1.70 ευρώ! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ψητοπωλείο «Ο Ζαχαριάς» στη Χαλκίδα: «Αν πεινάς... έλα σε μας!» - 17 χρόνια παράδοση στην ποιότητα - Πίτα με γύρο ή σουβλάκι μόνο 1.70 ευρώ! (ΦΩΤΟ)

Ψητοπωλείο «Ο Ζαχαριάς» στη Χαλκίδα: «Αν πεινάς... έλα σε μας!» - 17 χρόνια παράδοση στην ποιότητα - Πίτα με γύρο ή σουβλάκι μόνο 1.70 ευρώ! (ΦΩΤΟ)
«Αν πεινάς... έλα σε μας!» είναι το "δόγμα" του ψητοπωλείου «Ο Ζαχαριάς» που λειτουργεί εδώ και 17 χρόνια στο τέρμα της Ληλαντίων (Ταψί Βρύση) στη Χαλκίδα, προσφέροντας παράδοση στην ποιότητα και στη γεύση, με υπευθυνότητα, μεράκι και σεβασμό προς τον πελάτη...

Στο ψητοπωλείο του Γιώργου Ζαχαριά θα βρείτε παραδοσιακά ψητά από ντόπια και φρέσκα κρέατα, τα οποία σερβίρονται σε χαμηλές τιμές, μιας και η επιχείρηση απορρόφησε την αύξηση του ΦΠΑ και συνεχίζει με την καλύτερη τιμή αλλά και κορυφαία ποιότητα!
Χαρακτηριστικό είναι ότι η πίτα με γύρο ή σουβλάκι κοστίζει μόνο 1.70 ευρώ, ενώ το καλαμάκι χοιρινό κοστίζει μόνο 1.20 ευρώ, με αποτέλεσμα να μπορεί να χορτάσει μια ολόκληρη οικογένεια χωρίς να ξοδέψει πολλά.
Με ένα τηλέφωνο στο 22210 81911 η νοστιμιά έρχεται δωρεάν στη πόρτα σας! Delivery 7:00μμ - 12:00πμ.

Παράλληλα, κάθε Παρασκευή, μπορείτε να απολαύσετε γουρουνόπουλο σούβλας (τιμή: 18 ευρώ το κιλό).

Ψητοπωλείο «Ο Ζαχαριάς»
Tέρμα της Ληλαντίων (Ταψί Βρύση), Χαλκίδα
Τηλ.: 22210 81911

Δείτε εικόνες από το ψητοπωλείο:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA