Τραγική κατάληξη στο θρίλερ εξαφάνισης πατέρα – κόρης στην Ηλεία! Βρέθηκαν νεκροί δίπλα - δίπλα σε βοσκοτόπι! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Τραγική κατάληξη στο θρίλερ εξαφάνισης πατέρα – κόρης στην Ηλεία! Βρέθηκαν νεκροί δίπλα - δίπλα σε βοσκοτόπι! (ΦΩΤΟ)

Τραγική κατάληξη στο θρίλερ εξαφάνισης πατέρα – κόρης στην Ηλεία! Βρέθηκαν νεκροί δίπλα - δίπλα σε βοσκοτόπι! (ΦΩΤΟ)
Νεκροί εντοπίστηκαν ο 68χρονος και η 44χρονη κόρη του που εξαφανίστηκαν στις 16 Ιουλίου από την περιοχή της Ηλείας, ενώ έκαναν τις διακοπές τους...

Στην περιοχή της Πηνείας, εντοπίστηκαν νεκροί ο 68χρονος και η 44χρονη κόρη του, που είχαν εξαφανιστεί το απόγευμα του Σαββάτου 16 Ιουλίου, από την περιοχή της Αμαλιάδας, σε βοσκότοπο ο οποίος βρίσκεται σε απόσταση 45χλμ από το σημείο στο οποίο εθεάθησαν τελευταία φορά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πατέρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο όχημά του, στην κοντά στο χωριό Μπόρσι και η κόρη του σε απόσταση 100 μέτρων από το αυτοκίνητο.

Την μακάβρια ανακάλυψη έκανε ο ιδιοκτήτης του βοσκότοπου και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν φαίνεται να έχουν κάποιο εξωτερικό τραύμα, ωστόσο, για ασφαλή συμπεράσματα - λόγω και της προχωρημένης σήψης - αναμένεται η έκθεση του ιατροδικαστή.
Ηλεία: Εξαφάνιση πατέρα και κόρης - Βρέθηκαν νεκροί δίπλα - δίπλα σε βοσκοτόπι - Έγκλημα ή κάτι άλλο;
Πατέρας και κόρη είχαν πάει να προσκυνήσουν στην Αγία Μαρίνα, που γιόρταζε και έκτοτε δεν επέστρεψαν ποτέ. Η οικογένεια, από την Αθήνα, έκανε διακοπές στα Δουνέικα και οι έρευνες από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισής τους ήταν εντατικές, αλλά άκαρπες.

Πληροφορίες: Patrisnews.gr, ilialive.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA