ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΕΝΕΤΟΥ
MICROCHIP ΧΑΛΚΙΔΑ
ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ
SMOKER LAND

Κομπίνα χιλιάδων ευρώ στο Nοσοκομείο Χαλκίδας: Υπάλληλος αλλοίωνε τις μισθοδοτικές καταστάσεις!

Συνολικά 161.746,18 ευρώ υπεξαίρεσε υπάλληλος του Nοσοκομείου Χαλκίδας μέσα σε διάστημα 5 ετών εκμεταλλευόμενος τη θέση του στο γραφείο μισθοδοσίας...

Συγκεκριμένα μετά από την Ένορκη Διοικητική Εξέταση που έγινε από την διοίκηση του νοσοκομείου διαπιστώθηκε ότι ο υπάλληλος, ο οποίος γνώριζε ότι δεν γινόταν έλεγχος από τους υπευθύνους, αλλοίωνε τις μισθοδοτικές καταστάσεις με αποτέλεσμα να πιστώνει το λογαριασμό συνταξιοδοτηθέντα υπαλλήλου μηνιαίως με μεγάλα χρηματικά ποσά.

Το χρονικό διάστημα 2012-2016 πίστωσε 156.614,19 ευρώ. Επιπλέον για τα έτη 2011-2012 έλαβε το ποσό των 5.131,99 ευρώ ως αναδρομικά.

Τα πειθαρχικά παραπτώματα που προέκυψαν από την έρευνα είναι αυτά της παράβασης καθήκοντος κατά τον Ποινικό Κώδικα ή άλλους ειδικούς ποινικούς νόμους και της απόκτησης οικονομικού οφέλους ή ανταλλάγματος προς όφελος του ιδίου του υπαλλήλου ή τρίτου προσώπου κατά την άσκηση των καθηκόντων του ή εξ αφορμής αυτών.

Έτσι λοιπόν, με απόφαση του Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας, του επιβλήθηκε το μέτρο της αναστολής άσκησης των καθηκόντων του ενώ η υπόθεση διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα για την περαιτέρω ποινική του Δίωξη.

Παράλληλα μετά από την διενέργεια πειθαρχικής διαδικασίας από την 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας για δύο ακόμα υπαλλήλους που είχαν την ευθύνη της εποπτείας του συγκεκριμένου υπαλλήλου, αποφασίστηκε να επιβληθεί το διοικητικό μέτρο της αναστολής άσκησης των καθηκόντων τους για λόγους προστασίας του δημοσίου συμφέροντος.

Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού: Δείτε τι λέει ο 47χρονος αγρότης που κατήγγειλε την Διευθύντρια για «φακελάκι» 1200 ευρώ - «Αν δεν καταδικαστεί πρέπει να αλλάξουμε χώρα» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Μου λέει μου έχουν κόψει το ρεύμα και χρειάζομαι 1.200 ευρώ αν θες να προχωρήσει το αίτημα σου... Αν δεν καταδικαστεί πρέπει να αλλάξουμ...