Στερεά Ελλάδα: Πανελλήνιος σάλος και αντιδράσεις για την απόφαση του Μπακογιάννη να κάνει Μουσείο Δημοκρατίας το σπίτι του πατέρα του με χρηματοδότηση 650.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ (ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στερεά Ελλάδα: Πανελλήνιος σάλος και αντιδράσεις για την απόφαση του Μπακογιάννη να κάνει Μουσείο Δημοκρατίας το σπίτι του πατέρα του με χρηματοδότηση 650.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ (ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ)

Στερεά Ελλάδα: Πανελλήνιος σάλος και αντιδράσεις με την απόφαση του Μπακογιάννη να κάνει Μουσείο Δημοκρατίας το σπίτι του πατέρα του με χρηματοδότητηση 650.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ (ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ)
Απίστευτη πρόκληση από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας την ώρα που χιλιάδες κόσμος δεν μπορεί να πάρει ούτε τσακιστό ευρώ από το ΕΣΠΑ - Το σπίτι του Παύλου Μπακογιάννη γίνεται Μουσείο Δημοκρατίας και θα χρηματοδοτηθεί με 650.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ Στέρεας Ελλάδας, με υπογραφή του γιου του Κώστα Μπακογιάννη!

Το σπίτι του δολοφονηθέντος από τη 17Ν, Παύλου Μπακογιάννη, στο χωριό Βελωτά (των 85 κατοίκων), στην Ευρυτανία, θα γίνει μουσείο Δημοκρατίας και εντάσσεται στο ΕΣΠΑ Στέρεας Ελλάδας, με υπογραφή του γιου του Κώστα Μπακογιάννη.

Όπως αναφέρει η απόφαση, «Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη, Κώστα Μπακογιάννη η ένταξη του έργου Κέντρο Σύγχρονης Δημοκρατικής Ιστορίας του Δήμου Καρπενησίου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Στερεάς Ελλάδας προϋπολογισμού 647.746,75 ευρώ.»

Δείτε ΕΔΩ όλη την απόφαση που έχει δημοσιευτεί στη Διαύγεια, την οποία υπογράφει ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. 

Όπως τονίζει ο Λαμιακός Τύπος, το πατρικό του σπίτι στη Βελωτά ο Κ. Μπακογιάννης το είχε παραχωρήσει στο Δήμο Καρπενησίου αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στην Περιφέρεια, ζητώντας να στεγαστεί εκεί ένα μουσείο Δημοκρατίας και Εθνικής Ενότητας, το οποίο θα πάρει "σάρκα και οστά" με ευρωπαϊκους πόρους.

Το γεγονός ότι η μετατροπή του σε μουσείο με χιλιάδες ευρώ από το ΕΣΠΑ Στέρεας Ελλάδας, προκάλεσε σάλο και αντιδράσεις σε όλη την χώρα.



Δείτε την αντίδραση της δημοσιογράφου του Alpha Κατερίνας Ακριβοπούλου , (δείτε ΕΔΩ) η οποία έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

«Ζούμε στη χώρα που ανέχεται το Μητσοτακέικο να σιτίζεται οικογενειακώς και αποκλειστικά από το δημόσιο εδώ και κάτι αιώνες και το μπακογιανέικο να στηρίζει τον πολιτικό του βίο, πάνω σε έναν θάνατο. Και να ζητάει και τα ρέστα όπως λέει..και η Δέσποινα Τσαντέ»

Οργισμένη ήταν η απάντηση του Κώστα Μπακογιάννη:

«Ζούμε στη χώρα που μετρ/ μετρέσες της κωλοτούμπας και καλλιεργητές του μίσους νιώθουν άνετα να χλευάζουν συναισθήματα χωρίς στοιχειώδη ανθρωπιά και ηθική. Και όλα αυτά με την αφορμή της χρηματοδότησης ενός Κέντρου Δημοκρατίας και Εθνικής Ενότητας ενός Δήμου. Βρήκανε και τις μέρες να το κάνουν. Άξιος ο μισθός σας κυρία Κατερίνα Ακριβοπούλου. ΥΓ1. Μη μου το πείτε, το ξέρω... όταν κυλιέσαι με τα γουρούνια στη λάσπη, εκείνα χαίρονται και εσύ λερώνεσαι», έγραψε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA