Σφοδρό τροχαίο στην Χαλκίδα: «Βάφτηκε με αίμα» η άσφαλτος! Χαροπαλεύει 22χρονος μοτοσυκλετιστής - Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σφοδρό τροχαίο στην Χαλκίδα: «Βάφτηκε με αίμα» η άσφαλτος! Χαροπαλεύει 22χρονος μοτοσυκλετιστής - Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σφοδρό τροχαίο στην Χαλκίδα: «Βάφτηκε με αίμα» η άσφαλτος! Χαροπαλεύει 27χρονος μοτοσυκλετιστής - Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Με αίμα «βάφτηκε» η άσφαλτος τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς Κυριακή (13-11-2016) στο 1ο χλμ Εθνικής Οδού Χαλκίδας - Νέας Αρτάκης, έπειτα από σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανή που οδηγούσε ο 22χρονος Χαλκιδέος, Δημήτρης Βαρσαμάς, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ...

Δείτε αποκλειστικές εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του EviaZoom.gr από το σημείο. Δείτε τι λέει αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου.

ΒΙΝΤΕΟ
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, και ενώ οι έρευνες της Τροχαίας βρίσκονται σε εξέλιξη, το μαύρο Peugeot που οδηγούσε 26χρονος από την Χαλκίδα, έκανε ελιγμό από το πάρκινγκ του αρτοζαχαροπλαστείου "Μιτάφης" και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας για να κατευθυνθεί προς Αρτάκη, ωστόσο εκείνη την στιγμή περνούσε από το σημείο ο 22χρονος μοτοσυκλετιστής που κινούταν με μεγάλη ταχύτητα προς Χαλκίδα.

Ακολούθησε σφοδρή σύγκρουση με τον 22χρονο να τραυματίζεται σοβαρά στο κεφάλι και να πέφτει αιμόφυρτος στην άσφαλτο, ενώ ο 26χρονος την γλίτωσε με ελαφρά τραύματα.
 
Και οι δυο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ωστόσο ο 22χρονος χρειάστηκε να διακομιστεί στο Νοσοκομείο ΚΑΤ όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει ο Δημήτρης Βαρσαμάς...
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας. 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA