ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΕΝΕΤΟΥ
GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ
ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ
SMOKER LAND

Εύβοια: Καρέ–καρέ η επίσκεψη του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας στην Χαλκίδα - Αποκλειστικές Εικόνες και Βίντεο

Εύβοια: Καρέ–καρέ η επίσκεψη του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας στην Χαλκίδα - Αποκλειστικές Εικόνες και Βίντεο
Όπως σας είχε ενημερώσει το EviaZoom.gr (δείτε ΕΔΩ) ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας βρέθηκε στην Χαλκίδα το απόγευμα της Πέμπτης (01-12-2016) όπου επισκέφθηκε την Μητρόπολη Χαλκίδας και την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας...
 
ΒΙΝΤΕΟ
Μαζί του ήταν ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, Αριστείδης Ανδρικόπουλος, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας Ανδρέας Αποστολόπουλος, ο προϊστάμενος του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων Αστυνομικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας, Σταύρος Κουτουλογένης, ενώ αργότερα κατέφθασε και στην Χαλκίδα ο ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης μαζί με τον Υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Ιωάννη Διαμαντόπουλο.
Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ επισκέφθηκε αρχικά την Μητρόπολη Χαλκίδας. Εκεί τον υποδέχτηκε ο Μητροπολίτης Χαλκίδας κ.κ. Χρυσόστομος με τον οποίο συνομίλησε, μπροστά στις κάμερες, για τις δράσεις των αστυνομικών και την προσπάθεια που γίνεται ώστε να επιτευχθεί μια αμφίδρομη και ειλικρινή σχέση μεταξύ Αστυνομίας και πολίτη.


Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ στην συνέχεια μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας όπου συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Εύβοιας, Ταξίαρχο, Νίκο Γεωργακόπουλο, τους Υποδιευθυντές και τους Διοικητές των Αστυνομικών Τμημάτων οι οποίοι τον περίμεναν στην ισόγεια αίθουσα του κτιρίου.

Η σύσκεψη έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Αρχηγός μιλώντας στους δημοσιογράφους, έκανε λόγο για ένα νέο μοντέλο διοίκησης με επίκεντρο τον άνθρωπο, ενώ επανέλαβε πως οι αστυνομικοί πρέπει να έχουν εξωστρεφή δράση, με στόχο να έρθουν πιο κοντά με τον πολίτη και την κοινωνία.

Χαλκίδα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες εν κινήσει στην οδό Αρεθούσης! (ΦΩΤΟ)

Στις φλόγες τυλίχθηκε το αυτοκίνητο που βλέπετε, ενώ βρισκόταν εν κινήσει στο ύψος των φαναριών, στην οδό Αρεθούσης... Το περιστατικ...