Στερεά Ελλάδα: Άγρια δολοφονημένη βρέθηκε 45χρονη παιδοψυχίατρος στην Λαμία - Την έσφαξε δικός της άνθρωπος; (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Στερεά Ελλάδα: Άγρια δολοφονημένη βρέθηκε 45χρονη παιδοψυχίατρος στην Λαμία - Την έσφαξε δικός της άνθρωπος; (ΦΩΤΟ)

Φρίκη έχει προκαλέσει στη Λαμία το άγριο έγκλημα με πρωταγωνίστρια την 45χρονη παιδοψυχίατρο Θώμη Κουμπούρα...

H άτυχη γυναίκα που ήταν πολύ γνωστή στην περιοχή, βρέθηκε δολοφονημένη μέσα σε μια λίμνη αίματος, στο σπίτι της, από τον αδερφό της Κώστα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο αδερφός την εντόπισε πεσμένη στο κρεβάτι και χτυπημένη με αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό και στο στήθος.

Επίσης είχε και τραύματα στα χέρια, που δείχνουν ότι ίσως πάλεψε με τον δολοφόνο της.
 
Όπως αναφέρει το star.gr, το αιχμηρό αντικείμενο δεν βρέθηκε, αλλά πιθανότατα πρόκειται για μαχαίρι. Η αστυνομία ερεύνησε εξονυχιστικά το χώρο και δεν υπήρχε ίχνος παραβίασης. Επίσης ο δολοφόνος δεν είχε κίνητρο τη ληστεία, αφού δεν πείραξε τα κοσμήματα και τα χρήματα της άτυχης 45χρονης.
Οι πληροφορίες λένε ότι κάποια στιγμή νωρίς το πρωί η μητέρα της, που μένει στο ισόγειο, άκουσε φωνές, αλλά νόμιζε ότι ήταν κάποια παιδιά απ΄έξω.

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη 45χρονη φέρεται να γνώριζε τον άνθρωπο που την δολοφόνησε, ο οποίος μετά τον φόνο έφυγε και απλά τράβηξε την πόρτα η οποία δεν ήταν κλειδωμένη.

Τον τόπο του εγκλήματος έχουν κάνει φύλλο και φτερό οι αστυνομικοί του εγκληματολογικού, ενώ από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν εκει ο Διοικητής της Ασφάλειας Λαμίας Χρήστος Μουτσώκος, ο Αστυνομικός Δ/ντης Μιχάλης Πάππος. αλλά και ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Νικήτας Θεολογίτης.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA