Θρίλερ με το θάνατο 2χρονου παιδιού στο hot spot της Ριτσώνας - Συνελήφθησαν οι γονείς και κρατούνται στα κρατητήρια του Α.Τ. Χαλκίδας (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Θρίλερ με το θάνατο 2χρονου παιδιού στο hot spot της Ριτσώνας - Συνελήφθησαν οι γονείς και κρατούνται στα κρατητήρια του Α.Τ. Χαλκίδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη μετά το θάνατο ενός 2χρονου παιδιού στο hot spot της Ριτσώνας - Το μωρό που διέμενε μαζί με την οικογένειά του στον καταυλισμό της Ριτσώνας έχασε το Σάββατο (28-01-2017) τη ζωή του, από άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το μεσημέρι της Παρασκευής το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας. Ενώ οι γιατροί ανέφεραν ότι παιδί έπασχε από κυστική ίνωση και πρέπει να μεταφερθεί άμεσα σε νοσοκομείο της Αθήνας, η μητέρα του το πήρε και το πήγε πίσω στον καταυλισμό.

Τη νύχτα, η γιαγιά του 2χρονου από τη Συρία μετέφερε και πάλι το παιδί στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η νεκροψία – νεκροτομή αναμένεται να «φωτίσει» την αιτία του θανάτου του άτυχου παιδιού, ενώ οι γονείς του κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα της Χαλκίδας.

Με το θέμα ασχολήθηκε και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, το βράδυ του Σαββάτου (28-01-2017).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Αποκάλυψη για το hot spot στη Ριτσώνα: Οι εργαζόμενοι λουφάρουν στα γραφεία του Δήμου Χαλκιδέων - Κάνει τον ανήξερο ο Χρήστος Παγώνης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA