Ιχθυόσκαλα Χαλκίδας: Σε αυτό το σημείο έπεσε το μοιραίο αυτοκίνητο στη θάλασσα - Ανάβουν κεριά και φέρνουν λουλούδια στη μνήμη του Γιάννη Τσώκου (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ιχθυόσκαλα Χαλκίδας: Σε αυτό το σημείο έπεσε το μοιραίο αυτοκίνητο στη θάλασσα - Ανάβουν κεριά και φέρνουν λουλούδια στη μνήμη του Γιάννη Τσώκου (ΦΩΤΟ)

Ιχθυόσκαλα Χαλκίδας: Σε αυτό το σημείο έπεσε το μοιραίο αυτοκίνητο στη θάλασσα - Ανάβουν κεριά και φέρνουν λουλούδια στη μνήμη του Γιάννη Τσώκου (ΦΩΤΟ)
Συγκλονίζει ολόκληρη την Εύβοια το τραγικό γεγονός που σημειώθηκε πριν λίγες ώρες στην Ιχθυόσκαλα Χαλκίδας...

Ήταν στις 5:50 το πρωί της Τετάρτης (05-04-2017) όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το αυτοκίνητο τύπου RAV TOYOTA μαύρου χρώματος που βρισκόταν εντός των λιμενικών εγκαταστάσεων τσούλησε και έπεσε στη θάλασσα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο 60χρονος οδηγός, Γιάννης Τσώκος που διατηρούσε παγοποιείο εντός της Ιχθυόσκαλας.

Το Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διερευνά την υπόθεση εξετάζει όλα τα σενάρια, ωστόσο όπως σας προαναφέραμε, όλα δείχνουν ότι το αυτοκίνητο κατέληξε στη θάλασσα επειδή λύθηκε το χειρόφρενο και ο οδηγός δεν πρόλαβε για άγνωστο λόγο να αντιδράσει, όπως ανέφερε έμπειρος Αξιωματικός που συμμετέχει στις έρευνες.
Σημειώνεται ότι δεν είχε ξημερώσει την ώρα που έγινε το ατύχημα ενώ δεν έχουν βρεθεί και αυτόπτες μάρτυρες του τραγικού συμβάντος.

Φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τραγικό τέλος ο Γιάννης Τσώκος θα ρίξουν τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών πράξεων.
Επίσης, όπως ανέφερε το Λιμενικό, ο 60χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του με τη συνδρομή ιδιώτη δύτη και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός του.

Ο φωτογραφικός φακός του EviaZoom.gr βρέθηκε στο σημείο που έπεσε το αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα και όπως θα δείτε άγνωστοι άναψαν κεριά και πήγαν λουλούδια στη μνήμη του. 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA