Δήμος Χαλκιδέων: Ζεμπίλης και Μιτζιφίρη κατήγγειλαν τον Πατέλη στο Σ.Ε.Ε.Δ.Δ. για τις απευθείας αναθέσεις ύψους 77.500 ευρώ στον επιχειρηματία Μηνά Κριμάτογλου (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δήμος Χαλκιδέων: Ζεμπίλης και Μιτζιφίρη κατήγγειλαν τον Πατέλη στο Σ.Ε.Ε.Δ.Δ. για τις απευθείας αναθέσεις ύψους 77.500 ευρώ στον επιχειρηματία Μηνά Κριμάτογλου (ΦΩΤΟ)

Δήμος Χαλκιδέων: Ζεμπίλης και Μιτζιφίρη κατήγγειλαν τον Πατέλη στο Σ.Ε.Ε.Δ.Δ. για τις απευθείας αναθέσεις ύψους 77.500 ευρώ στον επιχειρηματία Μηνά Κριμάτογλου (ΦΩΤΟ)
Ραγδαίες εξελίξεις έφερε ο καθυστερημένος απολογισμός της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Χαλκιδέων για το έτος 2015 και πλέον «τα κάστανα από τη φωτιά» θα βγάλει το Σώμα Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.) που θα κληθεί να ελέγξει τις καταγγελίες κατά του προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Χαλκιδέων, Αντώνη Πατέλη...

Συγκεκριμένα, ο πρώην δήμαρχος Χαλκιδέων, Θανάσης Ζεμπίλης και η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος, Ελένη Μιτζιφίρη, κατήγγειλαν, ότι με απόφαση του Αντώνη Πατέλη δόθηκαν απευθείας αναθέσεις ύψους 77.500 ευρώ στην εταιρεία «Μηνάς Κριμάτογλου Α.Β.Ε.Τ.Ε» για έργα σε σχολεία της πόλης. Όπως ανέφεραν υπάρχουν και άλλες δαπάνες σε φιλικά προσκείμενους του Δήμου Χαλκιδέων, τονίζοντας ότι τα έξοδα αυτά δεν έχουν δημοσιευτεί στο σύστημα της «ΔΙΑΥΓΕΙΑ».

Σημειώνεται ότι τον Οκτώβριο του 2016, με απόφαση του δημάρχου Χαλκιδέων, Χρήστου Παγώνη, είχε δοθεί απευθείας ανάθεση, συνολικού ποσού 24.700,80 ευρώ, στην εταιρεία «Μηνάς Κριμάτογλου Α.Β.Ε.Τ.Ε» για την προμήθεια ελαστικού δαπέδου ασφαλείας για τις παιδικές χαρές του Δήμου Χαλκιδέων. (δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ).

Ο Θανάσης Ζεμπίλης τόνισε στο EviaZoom.gr, πως αν είχε πραγματοποιηθεί διαγωνισμός για τα έργα αυτά, ο Δήμος Χαλκιδέων θα κέρδιζε 50% έκπτωση.

Δήλωση έκανε και η Ελένη Μιτζιφίρη η οποία τόνισε τα εξής:


77.500 και στον Κριμάτογλου ο κος Πατέλης! Κατά τ" άλλα, ο δήμαρχος ήξερε να στέλνει εμένα φυλακή!!! Για όλες αυτές τις παρατυπίες του πιστού του συμβούλου τσιμουδιά! Όλα καλώς καμωμένα και με τις ευλογίες του φυσικά! Και οι παρατυπίες δεν αφορούν μόνο συγκεκριμένο επιχειρηματία και προεκλογικό χορηγό του Παγώνη, διαπιστώθηκαν και άλλες που δεν απαντήθηκαν όταν ερωτήθη ο πρόεδρος επί τούτου! Θα δείξει... Περιμένω και με ανυπομονησία την ειδική συνεδρίαση για το καρναβάλι 2016 και 17 όπως και το euro basket!

Με ενδιαφέρον αναμένεται η απάντηση του Αντώνη Πατέλη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, θα ζητήσει έλεγχο για τα οικονομικά της επιτροπής όχι μόνο για το 2015 αλλά και για τα οικονομικά έτη 2011-2012-2013-2014.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA