Εύβοια: Τρόμος σε ασφαλιστικό γραφείο στην Αμάρυνθο - Άγνωστοι ανατίναξαν το ΑΤΜ που βλέπετε και διέφυγαν με 60.000 ευρώ - Το «χτύπημα» έγινε λίγα μέτρα μακριά από τον κλειστό Αστυνομικό Σταθμό! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Τρόμος σε ασφαλιστικό γραφείο στην Αμάρυνθο - Άγνωστοι ανατίναξαν το ΑΤΜ που βλέπετε και διέφυγαν με 60.000 ευρώ - Το «χτύπημα» έγινε λίγα μέτρα μακριά από τον κλειστό Αστυνομικό Σταθμό! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν οι κάτοικοι της Αμαρύνθου στις 03.10 τα ξημερώματα της Τετάρτης (24-05-2017)...

Στόχος ληστών έγινε το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας που είναι εγκατεστημένο στον εξωτερικό χώρο του ασφαλιστικού γραφείου "Insurances" της Ευαγγελίας Βελιώτη στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 12 στην Αμάρυνθο, όπου οι άγνωστοι δράστες το ανατίναξαν για να αφαιρέσουν τις κασετίνες με τα χρήματα που περιείχε.

Όπως θα δείτε το ασφαλιστικό γραφείο βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από τον Αστυνομικό Σταθμό Αμαρύνθου που έχει τεθεί εκτός λειτουργίας εδώ και 2 χρόνια.

ΒΙΝΤΕΟ
Με άγνωστο υλικό προκάλεσαν έκρηξη στο ΑΤΜ και προκλήθηκαν υλικές ζημιές και στο κατάστημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι δράστες άρπαξαν περίπου 60.000 ευρώ, ενώ στο σημείο βρέθηκαν 650 ευρώ σε χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, τα οποία προφανώς έπεσαν κατά τη διαφυγή τους.


Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Χαλκίδας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Αμάρυνθος: Άγνωστοι ανατίναξαν ΑΤΜ σε ασφαλιστικό γραφείο και έφυγαν με 60.000 ευρώ!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA