Καταδικάστηκε οριστικά ο Μέσι σε 21 μήνες φυλακή με αναστολή για απάτη και φοροδιαφυγή 4,1 εκατομμυρίων ευρώ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Καταδικάστηκε οριστικά ο Μέσι σε 21 μήνες φυλακή με αναστολή για απάτη και φοροδιαφυγή 4,1 εκατομμυρίων ευρώ

Αρνητική ήταν η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Ισπανίας στην έφεση του Αργεντινού για την υπόθεση απάτης και φοροδιαφυγής 4,1 εκατομμυρίων ευρώ κατά τα έτη 2007, 2008 και 2009...

Αρχικά, στον Λιονέλ Μέσι είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 21 μηνών, ενώ ανάλογη ήταν η ποινή και για τον πατέρα του, Χόρχε.

Οι δύο Αργεντίνοι είχαν καταθέσει έφεση κατά της απόφασης και το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας ανακοίνωσε πως δεν έγινε δεκτή, με αποτέλεσμα να παραμένει η ποινή των 21 μηνών φυλάκισης για τον Λιονέλ Μέσι. Αντίθετα, μειώθηκε η ποινή στον πατέρα του σε 15 μήνες, ενώ παράλληλα, στον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε πρόστιμο 2 εκ. ευρώ και 1,3 εκατομμυρίων ευρώ στον πατέρα του.

Πάντως, τόσο ο διεθνής άσος, όσο και ο Χόρχε Μέσι δεν θα βρεθούν στην φυλακή, καθώς σύμφωνα με την νομοθεσία της Ισπανίας, οι ποινές είναι μικρότερη από δύο χρόνια και δεν προβλέπεται η φυλάκισή τους.

Πληροφορίες: Onsports.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA