Πτώση ελικοπτέρου: Ο φύλακας κατέγραψε live το θάνατό του στο Facebook (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πτώση ελικοπτέρου: Ο φύλακας κατέγραψε live το θάνατό του στο Facebook (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονίζει το πανελλήνιο το φρικτό δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (23-06-2017) στον υδροβιότοπο του Σχοινιά...

Το ελικόπτερο ιδιωτικής εταιρείας που είχε μισθώσει η Περιφέρεια Αττικής για ψεκασμούς κατά των κουνουπιών, είχε μόλις ολοκληρώσει τον αεροψεκασμό όταν κατέπεσε σε δύσβατο σημείο του υδροβιότοπου.

Νεκροί είναι οι δύο από τους τρεις επιβαίνοντες του ελικοπτέρου. Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, Πέτρο Φιλίππου, όταν τελείωσε ο αεροψεκασμός, ο χειριστής πήρε μαζί του στο ελικόπτερο για να πετάξουν πάνω από την περιοχή έναν φοιτητή που έκανε την πρακτική του και έναν υπεύθυνο ασφαλείας.

Τη μοιραία πτήση του ελικοπτέρου που κατέπεσε στον Σχοινιά μετέδιδε live στο Facebook ο υπάλληλος φύλαξης που ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια του ψεκαστικού ελικοπτέρου.

Στα πλάνα του σοκαριστικού βίντεο φαίνεται αρχικά ο υδροβιότοπος του Σχοινιά από ψηλά, ενώ όσο προχωρά το βίντεο, φαίνεται το ελικόπτερο να χάνει σταδιακά ύψος, ενώ ακούγεται μόνο ο ήχος από την μηχανή. Η εικόνα ξαφνικά διακόπτεται βίαια. Είναι η στιγμή της πρόσκρουσης στα καλώδια της ΔΕΗ και η μοιραία πτώση. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πληροφορίες: Newsit, Newsbomb

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA