ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΕΝΕΤΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΓΚΟΣ
ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ
SMOKER LAND

Tsokos-fruit στη Χαλκίδα: Καλό καλοκαίρι με φρέσκα φρούτα και λαχανικά! (ΦΩΤΟ)

Η εταιρεία Tsokos-fruit εδρεύει απο το 1961 στο χώρο του εμπορίου της Χαλκιδας...

Η εταιρεία διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο, και συνεργάζεται με τοπικούς παραγωγούς και προμηθευτές απ' όλη την Ελλάδα.

Η έδρα της εταιρείας είναι στη Δημοτική Αγορά Αγίου Στεφάνου, με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό.
Βάλτε τα Χρώματα της Υγείας στη Ζωή και στο Πιάτο σας!

Το καλοκαίρι έφτασε! Όποια και να είναι η αιτία που μέχρι σήμερα τα φρούτα και τα λαχανικά, παρέμεναν εκτός της καθημερινότητάς σας, είναι πλέον καιρός για αλλαγή.

Η Tsokos-fruit σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας εύκολα και γρήγορα, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα, έχοντας πάντα ως γνώμονα την άρτια εξυπηρέτηση των καταναλωτών της και την υψηλά ποιότητα των προϊόντων της
Η γκάμα περιλαμβάνει όλα τα εποχιακά φρούτα και λαχανικά σε άψογη ποιότητα,καθώς επίσης όσπρια και ξηρούς καρπούς.

Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και οι χαμηλές τιμές γίνονται οι βάσεις για την πιο ξεχωριστή συνεργασία με τους πελάτες.
Παράλληλα, η Tsokos-fruit φροντίζει να έρθουν στην πόρτα του καταστήματος σας επιλεγμένα φρούτα και λαχανικά ελληνικής παραγωγής. 

Δημοτική Αγορά Αγίου Στεφάνου, Χαλκίδα
Τηλ.: 22210 22950 | Fax: 22210 75990 | 6936 703 652

http://tsokos-fruit.gr/

Στη δημοσιότητα η λίστα με τους μεγαλοοφειλέτες σε Δημόσιο και ΕΦΚΑ - Δεκάδες ιδιώτες, επαγγελματίες και εταιρείες από την Εύβοια - Δείτε όλα τα ονόματα!

Aναρτήθηκαν στο www.aade.gr τα ονόματα 8.909 φυσικών προσώπων και 14.083 νομικών προσώπων, οφειλετών του Δημοσίου και των Φορέων Κοινωνι...