Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Αυτοί είναι οι γονείς που πνίγηκαν για να σώσουν τα παιδιά τους (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Αυτοί είναι οι γονείς που πνίγηκαν για να σώσουν τα παιδιά τους (ΦΩΤΟ)

Τραγικό τέλος βρήκαν οι γονείς τεσσάρων παιδιών, επιχειρώντας να σώσουν τα δύο από αυτά, που κινδύνεψαν στη θάλασσα...

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε τον Δεκαπεντάυγουστο στο Ρέθυμνο, όπου είχε κατασκηνώσει μία οικογένεια με τέσσερα παιδιά, από το Ηράκλειο. 

Ο 35χρονος Βενιζέλος Στρατάκης από τη Ροδιά και η 35χρονη Κατερίνα Καναβάκη από τις Αρχάνες ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους μέσα από τη θάλασσα και παρά τις προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου Ρεθύμνου, δεν τα κατάφεραν και τελικά κατέληξαν.

Το ζευγάρι με τα τέσσερα παιδιά του, βρίσκονταν στην παραλία Γεοποτάμου στο Ρέθυμνο, όταν αντιλήφθηκαν ότι δύο από τα παιδιά τους, ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι, κινδύνευαν και φώναζαν για βοήθεια μέσα από τη θάλασσα.

Οι γονείς μπήκαν στη θάλασσα, αλλά δεν κατάφεραν να κρατηθούν στην επιφάνεια. 
Oι λουόμενοι και ιδιοκτήτης ταβέρνας στην παραλία, έβγαλαν τα παιδιά έξω και λίγο αργότερα τους γονείς, χωρίς όμως τις αισθήσεις τους.

'Ανδρες του λιμενικού που έφτασαν στην παραλία ζήτησαν έως και τη συνδρομή ενός πλοίου που περνούσε από την περιοχή, προερχόμενο από τη Σαντορίνη στις 10 παρά το βράδυ.

Οι δύο γονείς ανασύρθηκαν τελικά από τη θάλασσα μετά από ώρα χωρίς τις αισθήσεις τους, και παρά τις πρώτες βοήθειες δεν κατέστη δυνατή η επαναφορά τους.
Το ανδρόγυνο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, οι γιατροί προσπάθησαν για αρκετή ώρα να ανανήψουν τον άνδρα, καθώς ήταν ο μόνος που έδειχνε σημάδια ζωής, αλλά τελικά αυτός υπέκυψε.

Πληροφορίες: ANT1 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA