ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΕΝΕΤΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΓΚΟΣ
ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ
SMOKER LAND

Χαλκίδα: Νέα αυτοκτονία-σοκ σε διαμέρισμα! 43χρονος πήρε το όπλο και τίναξε τα μυαλά του στον αέρα! (ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μία ακόμη αυτοκτονία συγκλονίζει την Χαλκίδα...

Ένας 43χρονος Ουκρανός έβαλε τέλος στη ζωή του, το πρωί της Παρασκευής (06-10-2017) με τη χρήση πυροβόλου όπλου, μέσα στο σπίτι του, στην οδό Μητροπολίτου Βασιλείου, κοντά στις Φυλακές Χαλκίδας.

Σύμφωνα, με το ρεπορτάζ, ήταν στις περίπου στις 11:30, όταν ο διαχειριστής της πολυκατοικίας που βλέπετε, τηλεφώνησε στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας και διαμαρτυρήθηκε για την έντονη δυσοσμία που αναδυόταν από το διαμέρισμα του 1ου ορόφου που διέμενε μόνος του ο 43χρονος Ουκρανός.
Μετά από έφοδο των αστυνομικών στο σπίτι, εντόπισαν νεκρό τον 43χρονο μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ δίπλα του βρισκόταν πεσμένο ένα αεροβόλο όπλο.

Από την έρευνα και την αυτοψία που διενεργήθηκε, αποκλείστηκε η πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας και ο θάνατος του αποδίδεται σε αυτοκτονία.

Tα αίτια που οδήγησαν τον αυτόχειρα στο απονενοημένο διάβημα δεν έχουν γίνει γνωστά έως τώρα.

Στη δημοσιότητα η λίστα με τους μεγαλοοφειλέτες σε Δημόσιο και ΕΦΚΑ - Δεκάδες ιδιώτες, επαγγελματίες και εταιρείες από την Εύβοια - Δείτε όλα τα ονόματα!

Aναρτήθηκαν στο www.aade.gr τα ονόματα 8.909 φυσικών προσώπων και 14.083 νομικών προσώπων, οφειλετών του Δημοσίου και των Φορέων Κοινωνι...